Hob címmel készül a Torchlight alkotóinak új játéka

2015. augusztus 18.
1.7491
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Runic Games munkatársai Hob címmel bejelentették legújabb alkotásukat, ami első ránézésre hasonló grafikai megvalósítással rendelkezik majd, mint egykoron a Torchlight.

Hogy mégis lesz-e bármiféle köze az új műnek a népszerű akció-szerepjátékhoz, azt egyelőre nem tudni, a Hob kapcsán ugyanis jelenleg nem sok információnk van, ezáltal szinte csak annyi, hogy PC-re és konzolokra érkezik, egy ismeretlen, ámde csodálatos és veszélyes világgal a középpontban, amely a nyüzsgő élet és a titokzatos gépek mellett a játékosoknak megadja a lehetőséget, hogy megtapasztalják a túlélés nehézségeit.

A Hob pontos műfaja még nem ismert, de az még biztos, hogy a játékosoknak egy rejtélyes bolygót kell majd megismerniük és felfedezniük, miközben rengeteg fejtörőt oldhatnak meg, a történet részleteire pedig ezek alapján kell majd rájönnünk. Várjuk az első gameplay felvételeket, mert az alábbi teaser trailer egyelőre nem túl bőbeszédű.

Nézd nagyban ezt a videót!



Hob címmel bejelentették legújabb alkotásukat, ami első ránézésre hasonló grafikai megvalósítással rendelkezik majd, mint egykoron a Torchlight.'>
2 hozzászólás

totyak

9 éve, 4 hónapja és 9 napja

Szerintem ez a játék úgy működik majd, mint az Útvesztő című film. Ott is bizonyos időközönként átalakult a labirintus, hogy ne tudjanak megszökni. Szerintem itt is a hangjelzés mutatja, ha elkezd alakulni a világ.

válasz erre

kpal

9 éve, 4 hónapja és 9 napja

Folyamatosan mozgó világ.

válasz erre
Hob
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profilja