Hivatalosan is készül PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra az NBA Jam

2010. augusztus 04.
1.6481
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hónapok óta tartó pletykasorozat vált egy csapásra hivatalossá a mai napra virradóra, lévén az Electronic Arts legfrissebb közleménye szerint a korábban Nintendo Wii exkluzivitást élvező NBA Jam mára hivatalosan is multiplatform címként köszönthető a színtéren, lévén PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is elkészül majd a kosárlabdás program feltámasztása.

Az élet azonban nem habos torta, de még csak egy francia krémes sem, aki ugyanis már korábban felfigyelt az alkotásra, csalódni fog, lévén az EA nem kívánja külön dobozban piacra dobni azt.

Igen, ez az üröm az örömben, hiszen bár jön a fenti két nagy konzolra is a késztermék, az nem külön dobozkában kap helyet, de még csak nem is az Xbox Live kínálatába kerül fel digitális tartalomként, hanem az NBA Elite 11 korongjai mellé csomagolva, ami tehát azt jelenti, hogy egy játék áráért kettőt kapunk cserébe. Az alkotás Nintendo Wii-s verzióit a cég természetesen az eredeti tervek szerint külön dobozolja majd, a fenti kivételezés csak a HD-s változatokra vonatkozik, így ha szeretnénk a Sony vagy a Microsoft masináján betölteni az NBA Jam-et, akkor kénytelenek leszünk megvenni az NBA Elite 11-et.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljaKisember001 profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja