Hivatalosan is készül a MechWarrior

2009. július 09.
2.3161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tegnapi nap folyamán Dru bemutatott nektek néhány érdekes videót, amelyek alapján félreérthetetlenül is arra lehetett következtetni, hogy a monstrumok visszatérnek, avagy a nagy sikerű MechWarrior széria újabb taggal bővül.

Sajnos tegnap még nem kaptunk hivatalos információkat az állítás igazáról, de ma megtört a jég, és egy IGN interjú keretein belül hivatalos bejelentésre került az új MechWarrior epizód, mindenféle felesleges alcím, avagy számozás nélkül. Sajnos a bejelentés elég "szűkszavú" volt, de amit megtudtunk, azt most megosztjuk veletek.

Nos, a történet 3015-ben, a Deshler planétán fog játszódni, a fejlesztéseket a Piranha Games végzi, a kijelölt platformok pedig a PC, valamint az Xbox 360 nevekre hallgatnak. A játék központjában a hatalmas, több száztonnás robotok, más néven mechek fognak állni, amiket személyre szabhatunk majd, alakítgathatunk, formálgathatunk, hogy kellően hatásosak legyenek a többi hatalmassággal szemben.

A fejlesztők szerint tavaly október óta folynak a munkálatok, kiadót még nem találtak, és megjelenési dátummal sem tudnak szolgálni. Terveik között szerepel, hogy négyfős kooperatív módot építsenek játékukba, illetve, hogy erős többjátékos módokkal ruházzák fel alkotásukat, de természetesen lesz szingli kampány is, valamint sok-sok újdonság a széria korábbi tagjaihoz képest. Bővebb információkkal sajnos még nem tudunk szolgálni, de a megerősítéshez érkező videót még szeretnénk átnyújtani nektek, íme, most következik.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja