Hivatalosan is halottnak nyilvánították a lipcsei Games Convention-t

2009. január 29.
1.8121
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Bár a szervezők terveztek az idei GC-vel, közben a dolgok egészen más irányt vettek.

Immár hivatalosan is megerősítették, hogy nem lesz megrendezve a 2009-es Games Convention, Lipcsében, beállt a rigor mortis. A lipcsei játék show a szeretett földrészünk és a világ egyik legjelentősebb gamer eseményévé nőtte ki magát, igen rövid idő alatt. A tavalyi bejelentés szerint augusztus 20.-a és 23.-a között került volna megrendezésre, de erre már nem fog sor kerülni.

Lesz viszont egy másik esemény, amely átveszi a helyét. A jelentős ellenlábas gamescom csapott le a kínálkozó lehetőségre, amely Kölnben, Németország negyedik legnagyobb városában kívánja lebonyolítani a saját hézagpótló összeröffenését. Már a dátum is nyilvános, augusztus 19.-e és 23.-a között hozzák tető alá az új játék show-t. Időben tehát pontosan megegyezik a gyászolt Games Convention tervezett megrendezésével.

Egy ment, egy jön, nem marad űr a lipcsei party után, számunkra pedig ez a legfontosabb momentum a történtekből. A gamescom rendezvénye szintén ígéretesnek bizonyul majd, hiszen erős támogatást élvez a játékgyárosok által. A Games Convention-t első ízben 2002-ben rendezték meg, rövid, ám annál sikeresebb pályafutás után távozik az elhalálozott rendezvények sorába.

A tavalyi Games Convention volt minden idők legsikeresebbje, nem kevesebb, mint 203,000 látogatót vonzott az esemény. Időnként bármily erős is a növekedés, nem tart életben egy felfelé ívelő karriert.

GamesCom Official Website
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profiljaManiac profilja