Hivatalosan bejelentve az Enslaved, a Ninja Theory újabb alkotása

2009. szeptember 30.
2.6711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Ninja Theory stratégiát váltva, következő kurrens generációs játékát már két platformra készíti el, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.
 

A csapat nem távolodott el teljes mértékben a Heavenly Sword stílusától, de azért rengeteg újítást fedezhetünk fel az Enslaved-ben. A történet két, egymástól radikálisan eltérő főhős történetét mutatja be, akik egy poszt-apokaliptikus Amerikában próbálnak egérutat nyerni a rabszolgaságból. A párosban az állati erővel megáldott Monkey képviseli majd az erőt, melyet Trip, újdonsült női társa a bajokban fedez fel benne és segítségével próbál meg kiutat nyerni a rabszolgasorsból, méghozzá Monkey szabad akaratán kívül, ugyanis Nariko szakasztott mása furmányosan csapdába ejti őt. Ha Trip meghal, Monkey is elesik.

Az Enslaved egy taktikai akció-kalandjátékként teszi le névjegyét valamikor 2010-ben, pontos dátumot azonban még nem közölt a hivatalos kiadó, a Namco Bandai. A játékosok tehát Trip-pel fognak kooperálni, akit a gép fog mellettünk irányítani. A küzdelmekben részt vesznek a másik oldalon többek között olyan robotok is, amelyek a háborúból maradtak vissza, harcokból újra bőven kivethetjük majd a részünket. A történet egyébként százötven évvel a jövőben játszódik, amikor is a bolygó már egészen más képet mutat magáról. A zenéért a komponista, Nitin Sawhney lesz a felelős, Monkey (hang, mozgás) és a játék rendezőjének szerepét a többszörös díjnyertes, Andy "Gollum" Serkis alakítja, a szkriptet pedig Alex Garland vetette papírra. Illusztris társaság áll a produkció mögött, amely filmszerű élményt ígér egy olyan kalandban, ahol a szabadságért és a túlélésért játszunk egy lepusztult, elnéptelenedni látszó világban. Az első direct feed képek is megérkeztek.


Hivatalosan bejelentve az Enslaved, a Ninja Theory újabb alkotása - 2. kép


Hivatalosan bejelentve az Enslaved, a Ninja Theory újabb alkotása - 3. kép


Hivatalosan bejelentve az Enslaved, a Ninja Theory újabb alkotása - 4. kép


Hivatalosan bejelentve az Enslaved, a Ninja Theory újabb alkotása - 5. kép


Hivatalosan bejelentve az Enslaved, a Ninja Theory újabb alkotása - 6. kép


Hivatalosan bejelentve az Enslaved, a Ninja Theory újabb alkotása - 7. kép


Hivatalosan bejelentve az Enslaved, a Ninja Theory újabb alkotása - 8. kép

nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja