Hivatalosan bejelentve a Rise of Prussia

2010. január 19.
5.7711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Még a tavalyi esztendőben lehetett az első konkrétumokat hallani a Rise of Prussia nevezetű legújabb Paradox Interactive játékról, amelyet akkor az illetékesek nem jelentettek be nagyobb dicsfényt adva alkotásuknak, csak kiszórták hivatalos fórumukra az információkat, és magára hagyták a projektet.

Mindezt azonban nem ok nélkül, hiszen tudták, hogy januárban megrendezik saját kis expójukat, avagy a Paradox Interactive Convention 2010-et, amelyen majd megejtik a hivatalos bejelentést is az alkotásról. Lássuk mit sikerült megtudnunk róla!

Mindenekelőtt kezdjük a stílussal, ugyanis a Rise of Prussia egy igazi hardcore stratégia lesz, minimális dizájnnal, összetett és gondolkodást komolyan igénylő játékmenettel felruházva. A játék középpontjában Poroszország áll, elsősorban az 1756-1763 között lezajlott eseményeket előtérbe helyezve, mikor is a birodalom összecsapott néhány ellenségével, úgy mint Ausztria, Oroszország és Franciaország. Összesen 20 nagyobb küldetést élhetünk át az alkotásban, amelyek közül 12 lesz a csatákra kiélezve, ezek alatt irányításunk alá vehetünk akár 200 valóban létezett tábornokot (egyéni portrékkal), nagyjából 300 egységet, amikkel közel 1000 régió felett vehetjük át az irányítást. Az alkotás nagy hangsúlyt fektet a történelemkönyvekben leírtakra, de természetesen lehetőségünk lesz megváltoztatni az eseményeket, köszönhető ez elsősorban a Unique Command System-nek, amelynek hála lehetőségünk lesz egységeinket testre szabni, fejleszteni, és úgy strukturálni, ahogyan csak jól esik. Első ránézésre ezt kínálja számunkra a Rise of Prussia, amely még ebben az esztendőben, a második félév előtt szándékozik a boltok polcaira kerülni. Ha kíváncsiak vagyunk a játékból kiragadott első screenshot-ra, akkor pillantsunk egy kicsit lejjebb, a továbbiakat pedig várjuk türelemmel.


Hivatalosan bejelentve a Rise of Prussia - 2. kép


1 hozzászólás

Tibit

15 éve, 5 hónapja és 23 napja

Hát ez nem valami szép, de minden bizonnyal a demót ki fogom próbálni, márha lesz. Nagyon hasonlít az EU-ra, de abban biztos vagyok, hogy nem ér fel vele!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaXTomiX0029 profilja