Hivatalosan is Kinect támogatást kap a Skyrim

2012. április 12.
2.4131
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Bethesda gondoskodni kíván arról, hogy ne csak a kontroller túlsó felén, de akár magában a nappaliban is tökélyre fejleszthessük vagdalkozó tehetségünket, és persze csatakiáltásunkat is.

Mert bizony a vállalat bejelentése szerint a Kinect támogatást kapó The Elder Scrolls V: Skyrim nem elég, hogy mozdulatainkat az általunk kreált karakterre vetíti, de ezentúl mintegy 200 szóbeli utasítást is ismerni fog - reméljük, köztük lesz a nemrégiben levédett "Fus Ro Dah!" is... Ezzel végre új értelmet nyer a TV-készülékkel való ordítozás!

A déjá vu érzés nem véletlen, mivel korábban valóban találkozhattunk egy Kinectes Skyrim sztorival, mégpedig tavaly decemberben, egy KinectFAAST nicknévre hallgató úriember otthonában - mindazonáltal valószínű, hogy a hivatalos, frissítés formájában érkező Kinect támogatás valamivell kiforrottabb lesz. Annál is inkább, ugyanis a bejelentés alapján képesek leszünk egyebek mellett Sárkány ordításokat (Dragon Shouts) hallatni, fegyvert ragadni és valamennyi menüpontot (Items, Magic, Map, barter, Container, Favourites, Skills) elérni.

Mi több, a Kinect támogatás hátán új funkciók is érkeznek, így például speciális térkép funkciók, kiegészítő hotkey opciók és általa lehetőségünk lesz név/súly/érték szerint rendszerezni a felszerelésünket. A pontos vezényszavakat az elkövetkező hetekben szándékozik tudomásunkra hozni a Bethesda.

Addig is lássuk a dolgot akció közben:

#tv#
2 hozzászólás

gymtonic74

13 éve,

Nem nyugodott a Microsoft. Csak beleálította a Skyrim fejébe is a Kinect-et. Sakk programba miért nem? Pedig oda való. Itt kicsit sokat gondolkodik a gép, hogy pontosan értelmezze a mondandónkat. Remélem nem okoz szívrohamot senkinek, ha a lag miatt, akkor reagál az utasításunkra, amikor a sárkány már a halott torzónkat tuszkolja a zsömléjébe, hogy reggeli gyanánt elfogyassza, az eröszakkal teli éjszaka után.

válasz erre

Lac

13 éve,

Ha valóban ennyire hatékonyan fog működni, akkor még én is elgondolkozom azon, hogy végigtoljam így.

válasz erre
The Elder Scrolls V: Skyrim
6.190 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja