Hivatalosan is készül a The Elder Scrolls Online!

2012. május 04.
1.6031
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A GameInformer magazin jóvoltából végre pont került egy igencsak régóta pletykált videojáték történetére, a Bethesda és a ZeniMax Online Studios ugyanis a lap munkatársain keresztül bejelentették a The Elder Scrolls Online-t, ami a gyengébbek kedvéért nem más, mint korunk egyik legjobb szerepjáték-sorozatának MMO stílusba ültetett változata.

A játék története a tervek szerint mintegy 1000 esztendővel a Skyrim történései előtt veszi fel a fonalat, méghozzá Tamriel földjén, betöltését követően pedig három frakció mellett komoly szerepet kapnak a PvP küzdelmek is.

Az immáron hivatalos formában létező The Elder Scrolls Online-ról várhatóan a Game Informer júniusi lapszámában kerülnek közlésre az első pontos információk, ám egyes értesülések szerint az első trailer és egyéb látnivalók akár még ma is befuthatnak a játékról.

A The Elder Scrolls Online egyébiránt várhatóan 2013-ban kerülhet majd a boltok polcaira, méghozzá kizárólag PC-re és Macintosh-ra, ám az, hogy miféle üzleti modellt fog használni a jövő év egyik legjobban várt MMO-ja, egyelőre még nem tisztázott.
The Elder Scrolls Online-t, ami a gyengébbek kedvéért nem más, mint korunk egyik legjobb szerepjáték-sorozatának MMO stílusba ültetett változata.'>
4 hozzászólás

sasikaa

12 éve, 11 hónapja és 5 napja

Ha ingyenes lesz, ez lesz az első amit ki próbálok, hiába kaka a telenor netem. Ez a játék kell!

válasz erre

Shade

12 éve, 11 hónapja és 6 napja

Szerintem ez elfér, mert biztosra veszem, hogy ilyen mmorpg amit ebből csinálnának nem lenne közönséges. Sok mmo van, de 20-ből 2-vel lehet is játszani...

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 6 napja

Engem se mozgat.

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 6 napja

Ez mondjuk annyira engem nem mozgat. Túl sok az mmo szvsz...

válasz erre
The Elder Scrolls Online
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja