Hivatalosan is készül a Syndicate reboot, 2012 elejére várható a premier

2011. szeptember 13.
1.9541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Electronic Arts csapata végre megtette azt, amit megköveteltek a rajongók, illetőleg már alapból nyílt titokként kezelt az egész játékvilág, így immár hivatalosnak tekinthetjük, hogy a Starbreeze stúdió műhelyében készült Project Redlime valóban a Syndicate franchise újraélesztését takarta.

Az illetékesek egyelőre szimplán Syndicate néven emlegetik alkotásukat, amely egy brutális sci-fi FPS lesz a nem túl távoli jövőben, háborús környezetben játszódva.

Az alkotásban a sorozat sztárja, Miles Kilo kapta meg a főszerepet, aki a 2069-es esztendőbe, az időszak három nagyvállalata, a Cayman Global, az Aspari és az Eurocorp harcának kellős közepébe csöppen. A Syndicate betöltését követően a főszerep a digitális technikán lesz, még az ellenfelekkel folytatott harc is a futurisztikus találmányokon alapul, de fejlődési rendszert is beépítettek a fejlesztők a játékba, amely a DART 6 bio-chip technológiáján alapul. Jelenleg ennél több információ sajnos nem áll rendelkezésünkre a végre hivatalos formában is létező Syndicate-ről, kivéve annyi, hogy PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra várható a megjelenése, méghozzá valamikor 2012 elején.
5 hozzászólás

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 10 napja

Szerintem teljesen másfajta játék lesz.szomorú smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 10 napja

Ú de nagy game volt ez anno! Remélem, megmarad a hangulata!

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 10 napja

Jól gondolom, hogy ez most az a Bullfrog-os cucc lesz? Mert akkor most összepisáltam magam örömömben! röhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 10 napja

Zseer! mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 10 napja

Yeeeeeee, a hónap híre!!!! Imádtam az eredetit, remélem, nem alázzák le az emlékét valami silánysággal!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja