Hivatalosan is készül a S.T.A.L.K.E.R. 2

2010. augusztus 14.
3.1491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az utóbbi évek talán legeredetibb kitörési kísérletét prezentálta az ukrán GSC Game World S.T.A.L.K.E.R.

című produktuma az FPS műfaj természetes korlátai közül. Bár az ígéretek szebben hangoztak, mint amit a valóság nyújtott, a csernobili atomerőmű közvetlen környezetében játszódó FPS hibátlan hangulatával, remek ötleteivel játékosok ezreinek vált kedvencévé. Eddig három játék jelent meg a mágikus S.T.A.L.K.E.R. karaktersor alatt, a Shadow of Chernobyl után érkező Clear Sky és Call of Pripyat kiegészítőnél többek, ám teljes értékű folytatásnál kevesebbek voltak.

A nemzetközi sajtó már hónapok óta pletykált arról, hogy a fejlesztőcsapat elkezdte a S.T.A.L.K.E.R. 2 munkálatait, ám eddig semmilyen megerősítést nem hozott a szél Kijevből. Eddig. A GSC Game World ugyanis tegnap, az esti órákban, egy rövid közleményt helyezett ki a honlapjára, amelyben hivatalosan is bejelentette a S.T.A.L.K.E.R. 2-t. Bőséges információkról, látnivalókról egyelőre ne is álmodjatok, az azonban biztosnak tűnik, hogy a folytatás multiplatform lesz, azaz PC mellett Xbox 360-ra és PS3-ra is elkészül. Muszáj hozzátennünk, hogy a platformok listája még végleges, így csak reményeinknek adtunk hangot a PC megjelöléssel kapcsolatban. Szerencsére ez eddigi játékokból eladott 4 millió példány elég jó ajánlólevélnek tűnik a platform számára, ráadásul az ukrán srácok is PC-n érzik igazán otthon magukat (eddig egyetlen játékuk sem jelent meg konzolra). A S.T.A.L.K.E.R. 2 2012-ben érkezhet.

(A kép a Clear Skyból van kiragadva.)
4 hozzászólás

Lac

11 éve, 1 hónapja

Akkor helyesbítek. Szerintem a hónap bejelentése. Nagyon imádtam az előző játékokat is, és bár az új Bioshock eljövetele is biztosan jó hír a rajongók számára, nekem a S.T.A.L.K.E.R. 2 áll a lista legelején.

válasz erre

DNS

11 éve, 1 hónapja

A hónap bejelentése???
Max ha tűzoltóval kell nyomulni a játékban

S.T.A.L.K.E.R. 2 - Chernobyl On Fire

válasz erre

GAR

11 éve, 1 hónapja

Lac írta:
Egyértelműen a hónap bejelentése.
Nálam inkább a Bioshock Infinite viszi el ezt a címet.

válasz erre

Lac

11 éve, 1 hónapja

Egyértelműen a hónap bejelentése.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

petya1990 profiljamarco profilja