Hivatalosan is készül a Batman: Arkham Origins

2013. április 09.
1.8051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Warner Bros Interactive Entertainment a mai nappal bejelentette a legújabb Batman-játékot, aminek készültéről már hónapok óta tudtunk néhány idő előtti pletykának köszönhetően.

A hazai forgalmazó hivatalos közleményét olvashatjátok az alábbiakban:

A Warner Bros. Interactive Entertainment és a DC Entertainment a mai napon bejelentették a Batman: Arkham Origins és Batman: Arkham Origins Blackgate játékaikat, avagy a Batman: Arkham videojáték-sorozat következő epizódjait. A Batman: Arkham Origins Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, Nintendo Wii U-ra és PC-re érkezik, míg a Batman: Arkham Origins Blackgate Nintendo 3DS-re és PlayStation Vitára, méghozzá mindkét játék egy időben, október 25-én.

A WB Games Montréal által fejlesztett Batman: Arkham Origins előzmény-története egy nagyobb Gotham City-be vezet el minket évekkel a Batman: Arkham Asylum és Batman: Arkham City, a sorozat első két epizódjának eseményei elé. Gotham City legveszélyesebb bűnözőinek felemelkedése előtt járunk, a játék központjában pedig egy fiatal és meglehetősen kiforratlan Batman áll, aki karrierjének elején egy sorsát meghatározó eseménnyel kényszerül szembenézni. Döntése folyamán kezdődik el Sötét Lovaggá válása. A történet kibontakozásával a játékos sok meghatározó karakterrel ismerkedik meg és kulcsfontosságú kapcsolatokat kovácsol.

A Batman: Arkham Origins Blackgate egy, az Armature Studios által fejlesztett, 2.5 dimenziós játék, mely az első alkalommal teszi lehetővé a Nintendo és Sony kézi konzolok tulajdonosainak a Batman Arkham élményét. A Batman: Arkham Origins története után játszódó események folytatják a nagygépes változat történetét és a Sötét Lovag múltjának további részleteibe nyújtanak betekintést.

"A Batman: Arkham egy hatalmas AAA kategóriás videojáték-sorozat és nagy örömünkre szolgál az univerzum kiszélesítése a Batman: Arkham Origins játékkal" - mondta Martin Tremblay, a Warner Bros. Interactive Entertainment elnöke. "A WB Games Montréal egy hihetetlenül tehetséges csapat, amely a Rocksteady díjnyertes technológiájára és játékmenetére építve létrehozott egy mély, magával ragadó és minőségi élményt, melyet a rajongók imádni fognak."

"A WB Games Montréal számára megtiszteltetés, hogy a Batman: Arkham Origins megalkotásával egy új fejezetet hozzon létre ebben a csodás sorozatban" - nyilatkozta Reid Schneider, a WB Games Montréal alelnöke és főproducere. "A sorozat óriási hívei vagyunk és elkötelezettek amellett, hogy a rajongók számára egy olyan játékot hozzunk létre, mely világát szeretik és egy fiatal Batman szerepében friss történetet és kiterjesztett világot találnak."
7 hozzászólás

Vendég

7 éve, 7 hónapja és 8 napja

Hónap híre! Nagyon várom!

válasz erre

Vendég

7 éve, 7 hónapja és 8 napja

Mark Hamill hangja jó volt Jokernek, de ő nem lesz többet. Na ez is érdekes lesz...

válasz erre

Vendég

7 éve, 7 hónapja és 8 napja

Érdekes hogy nem a Rocksteady fejleszti...

válasz erre

Vendég

7 éve, 7 hónapja és 8 napja

A jelenlegi generációra érkezik! Szuper!

válasz erre

DoubleW

7 éve, 7 hónapja és 8 napja

Ez egy jó hír! Az előző két rész nagyon jóra sikeredet, remélem ez a 3. részről is elmondható lesz!

válasz erre

Vendég

7 éve, 7 hónapja és 8 napja

Jó hír főleg hogy hivatalos! Bár várható volt hogy igazak a pletykák.

válasz erre

Vendég

7 éve, 7 hónapja és 8 napja

Nagyon kiráááály!!!!

válasz erre
Batman: Arkham Origins
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljagery1113 profiljarDAVE profiljaMarduk profiljaManiac profiljamarco profiljaSándorkolbász profilja