Hivatalosan is februárban érkezik a Jak and Daxter HD Collection

2011. november 22.
1.8761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már legalább egy esztendeje annak, hogy pletyka szinten létezik a Jak and Daxter HD Collection, ám a Sony csapata még csak néhány nappal ezelőtt erősítette meg hivatalosan a csomag érkezését, amely egészen pontosan három klasszikus Jak & Daxter kalandot kíván feldolgozni és egyetlen pakkba sűríteni.

A formális bejelentéskor sajnos még kérdéses volt, hogy a kollekció mikor láthat napvilágot, ám a tegnap esti órákban erre a kérdésre is válaszokkal szolgált a Sony.

Amint ugyanis kiderült, a Jak and Daxter HD Collection a jövő év februárjában kerülhet a boltok polcaira, ennél pontosabbat viszont még nem közölt velünk a kiadó, de egyelőre feltehetően ezzel is beérik a rajongók. A Jak and Daxter kompilációban egyébiránt a Jak 2 és 3 mellett a Jak and Daxter: The Precursor Legacy kap majd helyet, méghozzá grafikailag felújított formában, garantált 720p felbontásban, sztereoszkopikus 3D- és trófeatámogatással. A Jak and Daxter HD Collection tehát előreláthatólag február magasságában debütál, méghozzá PlayStation 3 konzolokra.
1 hozzászólás

badam10

11 éve, 8 hónapja és 1 napja

Egy kifejezetten jópofa sorozat..

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja