Hivatalosan is elrajtolt a Maestia

2010. november 03.
3.1911
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Remek hírrel örvendeztethetjük meg a Maestia rajongókat, ugyanis a hamburgi Bigpoint kiadó hivatalosan is bejelentette, hogy végre elrajtolt a free to play modellen alapuló MMORPG.

Az online szerepjátékban egy bátor és vakmerő hőst kreálhatunk magunknak, akinek Keledus, a sötétség királya lesz az ellenfele. A játék történetében az istenek száműzték a sötét hatalmak urát a világukból, aki ezt természetesen nem nézte jó szemmel és bosszúból véres háborúkat robbantott ki, továbbá káoszt bocsájtott a Földre.

A programban több, mint 1000 küldetés vár ránk, karakterünket pedig 80-as szintig fejleszthetjük. Az alkotásban részt vehetünk különböző guild harcokban, PvP-csatákban, de ha kedvünk tartja, akkor más felhasználókkal is párbajozhatunk. A küldetések sikeres elvégzése és a harcok után tapasztalati pontokra tehetünk szert, amelyek segítségével tovább tuningolhatjuk hősünket. A játék célja az, hogy főhősünk a 13 apostolból álló gyülekezet tagjává váljon és az emberek visszanyerjék a hitüket velük kapcsolatban. Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, le kell győznünk Keledus-t és a hét mágikus Maestones segítségével helyre kell állítanunk a békét. A szoftver hivatalos weboldala: Maestia hivatalos honlap
5 hozzászólás

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 12 napja

Kamerát hogy lehet forgatni? vki segítsen légyszíves

válasz erre

csypesz

14 éve, 3 hónapja és 12 napja

Atol füg meik metinre gondoltokröhögő smiley

válasz erre

Shade

14 éve, 6 hónapja és 20 napja

Shade írta:
Én azért kipróbálom. Majd írok róla milyen.
Na, kipróbáltam. Összefoglalom a lényeget. Ez egy fos, közelébe ne menj. röhögő smiley Bár senkinek sem ajánlom, kb a metin2 és a Gates of Andaron között csücsül.

válasz erre

Shade

14 éve, 6 hónapja és 20 napja

totyak írta:
Jajj, már a rövid leírás alapján sem valami bíztató.
Én azért kipróbálom. Majd írok róla milyen.

válasz erre

totyak

14 éve, 6 hónapja és 22 napja

Jajj, már a rövid leírás alapján sem valami bíztató.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja