Hivatalosan is bemutatkozott az MSI R9 290X Gaming 8G

2014. november 06.
1.9181
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Néhány napja számoltunk be nektek a 8GB-os MSI R9 290X Gaming felbukkanásáról, nemrég pedig megérkezett a hivatalos bejelentés is, így az ár kivételével minden információt megkaptunk a felsőkategóriás kártyáról.

Az MSI R9 290X Gaming 8G néven forgalomba kerülő modell teljes mértékben illeszkedik a gyártó Gaming családjába, az pedig szintén nem nagy titok, hogy a legfelsőbb szegmensben kíván majd érvényesülni. A kártya megfelelő hűtéséről a MSI Twin Frozr IV Advanced technológia gondoskodik, míg a 8GB GDDR5 memória 5500MHz-en ketyeg majd.

Az órajelek terén az 1040MHz-es (OC-módban) érték lehet a mérvadó, mely a memória méretével kiegészülve teljes mértékben alkalmas a 4K UHD felbontásban történő játékra is. A kimenetek terén DisplayPort, HDMI és DVI áll majd rendelkezésünkre, az újdonság árát pedig még nem ismerjük.
8GB-os MSI R9 290X Gaming felbukkanásáról, nemrég pedig megérkezett a hivatalos bejelentés is, így az ár kivételével minden információt megkaptunk a felsőkategóriás kártyáról.'>
4 hozzászólás

Rasztabob

10 éve, 2 hónapja és 14 napja

Na de mennyi lehet az ár???

válasz erre

totyak

10 éve, 2 hónapja és 14 napja

Ahogy elnézem az utóbbi heteket, VGA dömping van. Sok új kiadás jött több gyártó kivitelében. Erősek is egytől egyig, csak az árazás, ami mindig brutális.

válasz erre

angol26

10 éve, 2 hónapja és 14 napja

gyorsan kiadták, míg el nem avul. röhögő smiley

válasz erre

juhaszandor

10 éve, 2 hónapja és 14 napja

Radeon kártyát jelentettek be egy hete, akkor már említettétek és tényleg itt van az R9 kártya is. Nem számítottam rá, hogy ilyen rövid időn belül jön ez is.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profiljaManiac profilja