Hivatalosan is bemutatkozott a HTC akciókamerája és új okostelefonja

2014. október 09.
1.6411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
HTC háza tájáról mostanság két projekt kapcsán érkeztek gyakori hírek, melyek nemrég hivatalosan is megerősítést nyertek, így valóban bemutatkozott a vállalat első akciókamerája, valamint leleplezésre került a selfie-okostelefonjuk is.

A HTC RE Camera névre keresztelt akciókameráról már nálunk is volt szó, a végeredmény pedig valóban egy periszkópszerű "cső" lett, mely a vállalat szerint nem a híres Go Pro család ellenfele, hanem annak általánosabb változata kíván lenni. Az Android és iOS rendszereket támogató kamera 16 megapixeles szenzort kapott, mely maximum Full HD felbontásban képes rögzíteni, de 720p-ben akár négyszeres lassítást is eszközölhetünk.

A HTC Desire Eye sem okozott sok meglepetést, hiszen az előlapi 13 megapixeles kamera jól mutatja, mely hullámot szerette volna meglovagolni a gyártó, külsőre pedig a megszokott HTC-köntöst kapta. Az 5,2 hüvelykes kijelzője egyébként Full HD felbontást kapott, míg a belső terén négymagos Snapdragon 801-et és 2GB memóriát kaptunk. Az okostelefon árát egyelőre nem közölték, míg az akciókamera 200 dolláros (49 000 Ft) árcímkét kapott.
3 hozzászólás

totyak

10 éve, 4 hónapja és 7 napja

Azért ezzel nem találták fel a spanyol viaszt.

válasz erre

1000feri

10 éve, 4 hónapja és 8 napja

mint valami masszírozó nyelvnyújtó smiley

válasz erre

juhaszandor

10 éve, 4 hónapja és 8 napja

Ez iszonyatosan néz ki. Ez most komoly?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja