Hivatalosan is bemutatkozott a HP Pavilion 14 Chromebook

2013. február 06.
1.6061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Alig egy hete érkezett az első pletyka, miszerint a Hewlett Packard egy új Chromebook noteszgépet készül piacra dobni, ám a napokban a gyártó hivatalosan is bejelentette a Pavilion 14 Chromebook névre keresztelt újdonságát.

A vállalat közleményének köszönhetően nemcsak a hordozható gép teljes specifikációjára derült fény, de már azt is tudni, hogy az újdonság a HP hivatalos weboldaláról már be is szerezhető, mégpedig 330 dolláros indulóáron. A 14 inches laptop egy 1366 X 768-as natív felbontást kínáló kijelzővel gördült le a gyártósorról, aminek keretét a már jól megszokott webkamera HD változata díszíti.

A HP Pavilion 14 Chromebook az Intel 1,1 GHz-es Celeron 847-es központi feldolgozó számítási teljesítményére támaszkodik, mellé pedig egy 2 GB RAM-mal feltöltött DDR3-as memóriarendszer csatlakozik, ami igény esetén akár 4 GB-ig is bővíthető. A fent említett 14 inches képernyő meghajtását az Intel processzorba ágyazott HD Graphics chip végzi, adattárolónak pedig egy 16 GB-os flash meghajtó van jelen, amit még kiegészít egy 100 GB-os cloud-tárhely is.

A hálózati eszközök frontján egy 802.11 b/g/n WiFi, egy 10/100-as Ethernet vezérlő, és egy Bluetooth adapter fogadja a felhasználót, míg a külső részen egy kártyaolvasó, egy HDMI videokimenet, egy RJ-45 LAN, három darab USB 2.0, valamint az audiorendszer csatlakozói kaptak helyet.
1 hozzászólás

csirkee

12 éve, 2 hónapja és 8 napja

nem rossz az ára...

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja