Hivatalosan bejelentették a Transformers: Rise Of The Dark Sparkot

2014. február 17.
2.5701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Amazonnak köszönhetően ismét idő előtt hallhattunk arról, hogy a háttérben készülődik az első újgenerációs Transformers-játék, de a bejelentésre sem kellett túl sokat várnunk.

A Hasbro ugyanis a hétvégi New York Toy Fair kiállítás keretein belül hivatalosan is leleplezte a Transformers: Rise Of The Dark Spark című alkotást, amit sajnos nem a High Moon Studios fejleszt, hanem az Edge of Reality, de legalább semmi köze sem lesz Michael Bay legújabb mozifilmjéhez.

Az alkotás PC mellett az összes aktuális előző- és újgenerációs konzolra megjelenik, méghozzá egyjátékos mód mellett kooperatív élményekkel, valamint egy Escalation névre keresztelt, négy játékost támogató Horde-mókával. Az első trailert alant találjátok:

#tv#
idő előtt hallhattunk arról, hogy a háttérben készülődik az első újgenerációs Transformers-játék, de a bejelentésre sem kellett túl sokat várnunk.'>
5 hozzászólás

totyak

11 éve, 17 napja

Engem nem győzött meg. Nem csak azért, mert nem néz ki jól, de már nem is bízik az ember a címben.

válasz erre

Vendég

11 éve, 18 napja

Nem valami extra. Olyan mintha taknyon csúsznának...

válasz erre

Warusz

11 éve, 18 napja

Nem 1 rossz játék legalábbis az 1ső nem volt az. A 2dikal még nem játszottam, de majd be akarom szerezni. Majd talán ezt is amikor már nem lesz akkora az ára. Mert az 1sőt még meg jelenésénél vettem meg és annyit szerintem nem ért meg összességében.

válasz erre

Vendég

11 éve, 18 napja

Ez gagyibb mint vártam. Pedig nem voltak nagy elvárásaim...

válasz erre

darkstreet89

11 éve, 18 napja

Nem tudom,hogy minek kellett ki venni a High Moon kezéből a szériát,mikor Ők legalább nem alázták meg a Transformers univerzumot és 2 résszel letettek valamit az asztalra.

válasz erre
Transformers: Rise Of The Dark Spark
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja