Hivatalosan bejelentették a Section 8 folytatását

2010. szeptember 10.
2.1531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A SouthPeak brigádja talán az idei Tokyo Game Show-ra tartogatta soron következő alkotásának bejelentését, ám idő előtt kiszivárgott róla egy trailer, aminek alapján immáron biztosra vehetjük, hogy készül a Section 8 folytatása, méghozzá a Section 8: Prejudice címmel a fedélzeten.

Sajnos írásos emlékeink nem maradtak fenn a folytatással kapcsolatban, illetőleg még nem születtek meg, így csak találgatni tudunk, hogy milyen lesz a második epizód, ami valamikor 2011-ben már a boltok polcaira kerül.

A trailer alapján a folytatás egy fikarcnyit sem módosított az előd által megalkotott koncepción, ugyanaz a pörgős, futurisztikus multiplayer shooter köszönt vissza ránk a mozgóképen, mint amit tavaly már megszerethettünk. Az újdonságokból egyelőre nem túl sok került leleplezésre a videón, de reméljük, hogy azért a SouthPeak gondoskodik majd kellő mennyiségű friss tartalomról is, máskülönben kénytelenek leszünk elfordulni a projekttől. Mindez remélhetőleg jövő héten, a TGS 2010 keretein belül majd kiderül, hacsak az illetékesek nem előbb hozzák nyilvánosságra a Section 8: Prejudice-ról szóló nyilatkozatokat. Addig is nézzétek meg a játék debütáló mozgóképét:

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profilja