Hivatalosan bejelentették a PlayStation All Stars: Battle Royale-t

2012. április 27.
1.6021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár a GTTV egyelőre nem tartotta be azon ígéretét, miszerint a gamer televízió csütörtöki adásában bemutat egy exkluzív gameplay felvételt egy kizárólag PlayStation 3-ra megjelenő játékról, de jelen esetben ezt a hibát képesek vagyunk megbocsájtani számukra, hiszen bemutató helyett bejelentettek valamit, méghozzá a már hónapok óta pletykált PlayStation All Stars: Battle Royale-t.

A játék tehát már nem pletyka többé, mint ahogyan az sem, hogy a Superbot Entertainment csapata fejleszti és egy olyan verekedős játékot képzelhetünk el keretein belül, amely leginkább a Super Smash Bros-szal hasonlítható.

A PlayStation All Stars: Battle Royale fejlesztési munkálatai a készítők szerint immáron legalább egy éve zajlanak és terveik szerint olyan ikonikus karaktereket engedhetünk majd egymásnak a betöltést követően, mint Kratos, Parappa the Rapper, Sweet Tooth, Fat Princess, Colonel Radec és Sly Cooper.

A Superbot Entertainment szerint lesznek úgynevezett third-party karakterek is, ám ezekről egyelőre még nem rántották le a leplet, de természetesen jelenleg még a fenti lista sem tekinthető véglegesnek.
PlayStation All Stars: Battle Royale-t.'>
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 18 napja

Ekkor még csak bejelentették, de azóta már rég megjelent, sőt már plusz karakter DLC-k is vannak hozzá némi kreditért.

válasz erre
PlayStation All Stars: Battle Royale
2.689 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja