Hivatalosan bejelentették a Dragon Age: Origins - Ultimate Edition-t

2010. október 01.
2.8581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy újabb pletyka került hivatalos megerősítésre a mai napon, történt ugyanis, hogy a BioWare brigádja formálisan is leleplezte a Dragon Age: Origins újra kiadását, ami Ultimate Edition néven kerül majd a boltok polcaira, tartalmát tekintve pedig a játékhoz eddig megjelent összes bővítményt tartalmazni fogja.

Hogy pontosak legyünk, a hivatalos közlemény értelmében az Awakening kiegészítőt, illetve a The Stone Prisoner, a Warden's Keep, a Return to Ostagar, a The Darkspawn Chronicles, a Leliana's Song, a The Golems of Amgarrak és a Witch Hunt DLC csomagokat.

Az igazán kecsegtető tartalommal rendelkező kiadás természetesen PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is napvilágot lát majd, méghozzá október 26-án. Arra sajnos nem kaptunk válaszokat a nyilatkozatból, hogy ez a dátum Európára vagy a tengerentúli régióra érvényes-e, így tekintsük csak tájékoztató jellegűnek, mint ahogyan az 50 dolláros - barátinak mondható - árcédulát is. Ha tehát elmulasztottad volna a DLC csomagokat, esetleg még nem szerezted volna be őket, akkor hamarosan eljön a nagy alkalom, hogy sok legyet üss egy csapásra.
Dragon Age: Origins újra kiadását, ami Ultimate Edition néven kerül majd a boltok polcaira, tartalmát tekintve pedig a játékhoz eddig megjelent összes bővítményt tartalmazni fogja.'>
1 hozzászólás

totyak

14 éve, 8 hónapja és 20 napja

Szép kis egybe pakk, és tényleg nem veszélyes az ára.

válasz erre
Dragon Age: Origins
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja