Hivatalosan nem lehetne, de a Fortnite-ban mégis együtt játszhat PS4-es és Xbox One-os

2017. szeptember 18.
5.4611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A cross-play lehetőség a PS4-es és az Xbox One-os tábor között évek óta komoly tabutémát jelent, hiszen bár a Microsoft hajlik a megállapodásra, a Sony azonban nem hajlandó együttműködni, noha a lehetőség technikai oldalról már most is megvalósítható.

Ezt pedig az Epic Games csapata állítólag szépen ki is használta a Fortnite kapcsán, a zombis túlélőjátékban ugyanis a Redditen felbukkant hírek szerint simán együtt játszhatnak a PS4-es és az Xbox One-os rajongók úgy, hogy hivatalosan ez a lehetőség nem is támogatott, illetve maguk a fejlesztők sem verték nagy dobra a dolgot.

Mindez nem meglepő, mint ahogyan az sem, hogy egyelőre a készítők nem akarták kommentálni a történteket, de a témának megnyitott Reddit-oldalon egyre többen jelentkeznek bizonyítékokkal arra vonatkozólag, hogy a PS4-es és Xbox One-os cross-play bizony működőképes dolog.
5 hozzászólás

totyak

7 éve, 2 hónapja és 11 napja

Tudomásom szerint mára már ki is került a lehetőség a játékból. A fejlesztők egy konfigurációs hibának tudták be az egészet, de szerintem valaki szólt nekik, hogy nem kéne. Lehet tippelni, hogy ki! Ebből az lehet a tanulság, hogy ha valami jó, de nem úgy kellene lennie eredetileg, akkor befogjuk a pofánkat és nem kürtöljük világgá, mert valaki úgyis elbass*a. Ha nem ordítják tele a netet, hogy működik a crossplay, még most is használható lenne.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 2 hónapja és 11 napja

Nem értem ez miért akkora nagy defekt?
Hisz legalább elegyengetnék a szakadékot a két tábor között ahelyett inkább tovább mélyítik!
Mennyire jó lenne ha a legtöbb online lövöldében egymásnak eresztenék őket plusz pár egyéb címben is mint a Rocket League!
Én nagyon is támogatnám a cross platformot!

válasz erre

muki

7 éve, 2 hónapja és 12 napja

Valaki véletlenül crossplatform játékot csinált ? röhögő smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 2 hónapja és 12 napja

Ennek a hírnek az elterjedése nyomán a Sony szépen kiveteti majd a játékból, az a gyanúm. Egyelőre úgy tűnik ők gördítenek inkább akadályt a crossplay elé.

válasz erre

VaPe

7 éve, 2 hónapja és 12 napja

Jóféle, szerethető bug. röhögő smiley

válasz erre
Fortnite
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja