Hivatalosan is leleplezték az első LEGO Overwatch figurát

2018. október 03.
2.5361
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már nem is tudjuk pontosan, hogy mikor indult az első pletyka a LEGO Overwatch megvalósulásáról, melyre sokan egy videojátékként tekintettek - amibe lenne potenciál -, azonban most már biztos, hogy szó sincs ilyesmiről.

A Blizzard és a LEGO ugyanis azért szövetkezett egymással, hogy kézzel fogható figurákat készítsenek a népszerű online lövöldözős játék karakterei alapján, melyek közül az elsőt maga Jeff Kaplan leplezte le a Twitteren.

Az alábbi rövidke kis kedvcsinálón azt láthatjuk, amint Jeff a Blizzard főhadiszállásán éppen összeállít egy kis Tracer figurát, majd pár pillanattal később ez a kis apróság életre kel, és animált formában ugrándozik egyet a képernyőn.

Hogy a LEGO Overwatch készletbe pontosan melyik karakterek kerülhetnek bele és milyen áron, azt egyelőre nem tudtuk még meg, de kíváncsian várjuk a bővebb részleteket.


4 hozzászólás

WarriorAutobot

7 hónapja, 6 napja

De menő, de biztos vagyok hogy figura darabja vagy 2-3 ezer forint lesz...

válasz erre

petrovicsz

7 hónapja, 6 napja

Hellblade írta:
Istenem,miééértt?!
Betűre pontosan ugyanez a kérdés fogalmazódott meg bennem is.

válasz erre

Ronalddo

7 hónapja, 6 napja

Ez a Lego is már minden ****t gyárt ******'>*******.

válasz erre

Hellblade

7 hónapja, 6 napja

Istenem,miééértt?!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Tuhajohn profiljaWickedSick profiljaWarriorAutobot profiljaEAG1 profiljasony1515 profiljamarco profiljaretePceldaK profiljahavrillal profiljagery1113 profiljaitalianman profilja