Hivatalosan is bemutatkozott a Xiaomi Mi Band 1S

2015. november 11.
1.5791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Xiaomi már meghódította az okostelefonok piacát, az első Mi Band pedig rendkívül baráti áron kínál alapvető sportos életmódhoz kapcsolódó funkciókat.
Advertisement

Néhány napja nálunk is felmerült, hogy érkezőben van a következő generáció, nemrég pedig a hivatalos bejelentés is befutott. Az új modellt tényleg Xiaomi Mi Band 1S néven ismerhettük meg és szinte minden korábbi pletyka beigazolódott.

Az új modell nem hozott magával óriási változtatásokat, de ezt egy ilyen olcsó kiegészítő esetében nem is várhatjuk el. Ugyanakkor a gyártó szerint ugyancsak 30 napos üzemidővel és pontosabb szenzorokkal érkezik a második generáció, mely pulzusmérőt is kapott, míg a 15 dolláros ajánlott ár maradt a régiben.
3 hozzászólás

^LutheR^

9 éve, 25 napja

Most érkezett meg hozzám az előző generáció egy példánya. (Sajnos csak két napig működött, de garanciálisan küldtek újat.) 19 euróba került vámmal/áfával.
Elég pontosnak tűnik az árához képest. Megpróbálja kitalálni, mikor alszom, mélyalvás, intenzív sport, gyaloglás, lépésszám. Ébreszteni is tud, de rezeg a megfelelő lépésszám elérésekor is.

válasz erre

totyak

9 éve, 26 napja

Olcsó, csak gagyi. Szerintem semmire nem jó és csúnya is.

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 26 napja

Az első nagyon jó volt a sportos személyeknek szerintem ez is tökéletes lesz nekik. mosolygó smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja