Hivatalosan is bemutatkozott a HTC One X9

2015. december 25.
4.2291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A HTC nem titkoltan igen nagy bajban van, hiszen néhány évvel ezelőtt még komoly vetélytársakat tudtak felmutatni a többieknek, manapság pedig csak ismétlik önmagukat.

Sokan már temetik őket, ugyanakkor tisztán látszik, hogy nem adták még fel és a 2016-os év fordulatot hozhat. Egyfelől a saját VR megoldásuk ismét "menő" céggé teheti őket, másfelől pedig komoly változásokat ígérnek az okostelefonok piacán.

Nemrég bemutatkozott a HTC One X9, melytől sokat várnak, hiszen kellően erős teljesítményt kínálnak elérhető áron. Az újdonság 5,5 hüvelykes Full HD kijelzője alatt ugyanis 32GB belső tárhely, 3GB RAM és egy nyolcmagos MediaTek X10-es processzor dolgozik. Egyelőre csak Kínáról esett szó, de szinte biztos, hogy az átszámolva 110 000 Ft környékére belőtt készülékkel globálisan szeretnének terjeszkedni.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

9 éve, 13 napja

Nálunk ez tuti drágább lesz...

válasz erre

kpal

9 éve, 13 napja

droid rendszernek 3GB ram sem elég röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

totyak

9 éve, 13 napja

Szerintem egyelőre a VR senkit sem tesz igazán menővé, mert senki nem tudja mivel lesz kompatibilis, meg milyen programok érkeznek rá. Illetve elég komoly a konkurencia, sokan rámentek a VR-re. A telefon meg átlagos felsőkategória. Másik gyártóknál is van ilyen, vagy jobb. Nekem drága is lenne.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja