Hivatalosan is bemutatkozott a három új Microsoft okostelefon

2015. október 07.
2.6071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Tegnap hivatalosan is bemutatkoztak az új Microsoft okostelefonok, melyek sok meglepetéssel sajnos nem szolgáltak, hiszen az utóbbi napokban rendkívül pontos információk szivárogtak ki.

Ahogy várható volt, megérkezett az új Windows 10-es néptelefon, hiszen bemutatkozott a Lumia 550, mely a 4.7 hüvelykes HD kijelzője alatt igen gyenge hardverek vonultat fel, de a rendszernek állítólag ez is elég lesz. A készülékben ugyanis 1GB RAM és egy négymagos, Snapdragon 210-es egység kapott helyet, melyeket az LTE modem egészít ki, ajánlott ára pedig 139 dollár.

A Lumia 950 és 950 XL rendkívül sokban hasonlít egymásra, ugyanakkor akadnak érdemi különbségek. Az alapmodell 5.2 hüvelykes QHD kijelzőt, Snapdragon 808-as processzort és 3GB RAM-ot kapott, míg a nagyobbik modell 5.7 hüvelykes QHD kijelzőt, Snapdragon 810-es egységet és szintént 3GB memóriát tud felmutatni. A processzorokat mindkét esetben folyadékhűtés hűti, a bővíthető belső tárhely pedig 32GB.

A dedikált kameragombok mindkét esetben egy 20 megapixeles, 4K-s videófelvételre alkalmas kamerát indítanak el. A Windows Hello arcfelismerő technológiáról egy infravörös kamera gondoskodik, az árazás terén pedig 549 és 649 dolláros ajánlott árakat szabtak meg, tehát itthon nagyon drágán kezdenek majd a készülékek.
4 hozzászólás

1000feri

4 éve, 4 hónapja és 20 napja

A 950-ben USB-C csatlakozó lesz
5GB/sec adatátvitel

válasz erre

muki

4 éve, 4 hónapja és 20 napja

Elég drágák a 950-esek! Merész a Microsoft, az iPhone-on kívül az ilyen jellegű árazásba mindenki belebukott (BB, HTC pl), a Samsung képes felszínen maradni, de nagyon kemény szolgáltatói akciókkal. Hát én kíváncsi leszek a sikerre.

Mármint arra, hogy elmarad-e vagy épp ezzel sikerül sikeresnek lenniük.

válasz erre

kpal

4 éve, 4 hónapja és 20 napja

Durva folyadék hűtés mobilokban . Ha igaz csak a nagyobbik tud Fm rádiót.

válasz erre

WarriorAutobot

4 éve, 4 hónapja és 20 napja

Igen, ezeket már korábban is tudtuk ezekről a telefonokról.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljarDAVE profiljagery1113 profiljamarco profilja