Hivatalos Wii U fejlesztőcsapattá lépett elő a Nnooo

2012. július 24.
1.4831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Nintendo - az ilyenkor szokásos módon - igyekszik minél több fejlesztőcsapatot maga köré állítani azért, hogy kizárólag Wii U-exkluzív címek gyártásával foglalatoskodjanak a jövőben.

Ez jó üzlet a japánoknak és jó üzlet természetesen az adott fejlesztőcsapatnak is. A legfrissebb hírek szerint a Nintendo a legutóbb egy ausztrál brigádra tette rá a mancsát, akik nem mások, mint a Sydney-ben székelő és igencsak családias hangulatot ápoló Nnooo, akik az első csapat a Wii U szolgálatában a kenguruk földjéről.

A Nnooo és a Nintendo kooperációja egyébiránt nem friss keletű, hiszen a csapat 2006-os megalakulás óta készít már videojátékokat a japánoknak, így például az ő számlájukra írható az amerikai WiiWare egyik kezdőcíme, avagy a Pop, de az escapeVektor: Chapter 1 és a Nintendo DS-re megjelent myLifeCollected is nekik köszönhető.

A Nnoo ezekben a percekben egy Spirit Hunters Inc című szerepjátékon dolgozik még DS-re, valamint az escapeVektor átiratát készítik 3DS mellett PlyStation Vitára, ám az, hogy mi lesz az első Wii U-s videojátékuk, egyelőre még kérdéses.
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 8 napja

Hinnye, ezzel a csapattal megfogták az Isten lábát!röhögő smiley Most már szupersikeres lesz a Wii U!röhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

rDAVE

12 éve, 8 hónapja és 8 napja

Vendég írta:
Nah egy szinte ismeretlen céget maguk mellé állítottak. Hurrá!röhögő smiley
Aki a kicsit nem becsüli... röhögő smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 8 napja

Nah egy szinte ismeretlen céget maguk mellé állítottak. Hurrá!röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaMonyo profilja