Hivatalos trailer-t és weboldalt kapott a Starhawk

2011. május 13.
2.0391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Az elmúlt egy-két napban szerfelett felforrósodott a hangulat a Sony legfrissebb várományosa körül, és a média hirtelenjében azt sem tudta, hova kapja a fejét; az izgalmakat pedig minden további nélkül betetőzte a Warhawk folytatásának londoni bejelentése, ami ma délelőtt zajlott le.

Az eseményt követően persze egy lélegzetvételnyi időt sem hagytak az elragadtatott rajongóknak, akik minden bizonnyal örömmel veszik hírül, hogy immáron saját weblappal is rendelkezik az ígéretes cím, illetőleg már fel is pakoltak nekünk egy impozáns trailer-t.

#tv#A Sony persze azért megtorpant az általa húzott határvonalnál, érdemi információkat nem szivárogtattak ki a játékkal kapcsolatban, ám még így is sok hasznos mondatot csíphetünk el a bemutatóból - amennyiben pedig valaki lemaradt volna a Starhawk magasztos témájában, az egy huszáros kattintással rávetheti magát a weboldalra is, ha még nem tette volna meg - http://starhawkthegame.com.

A 2012-es évre kitűzött Playstation 3 exkluzív TPS akciójátékot mindenképp kifizetődő követni, még az oly távoli megjelenés ellenére is, a vállalat ugyanis további infókat ígér a Starhawk-kal kapcsolatban.
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 20 napja

Nem tetszik a graf.szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja