Hivatalos: PlayStation Network-re látogat a Darkstalkers!

2011. november 18.
1.8681
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy tűnik eredményes volt a sokak által csak a Street Fighter-sorozat producereként ismert Yoshinori Ono állandó nyavalygása a Capcom irányába, és igaznak bizonyultak azok a pletykák is, amelyek a klasszikus Darkstalkers ismételt megjelentetéséről szóltak, a Capcom ugyanis a minap megerősítette, hogy felteszik a PlayStation Network kínálatába a játékot.

A teljes címén Darkstalkers: The Night Warriors várhatóan november 29-tól lesz elérhető a rendszerről, áráról azonban egyelőre nem tájékoztatott minket a kiadó.

Ha valakinek nem sokat mondana a Darkstalkers név, annak egy kis múltidézésként szolgáljon, hogy az alkotás eredetileg 1996-ban jelent meg, méghozzá PlayStation 1 konzolokra, ahol a verekedős játékok egy üde színfoltjának számított, köszönhetően az érdekes, szörnyszerű karaktereinek és felnőttesebb világának. Hogy a PlayStation Network-ös megjelenést a jövőben egy újabb epizód készítése is követni fogja, azt egyelőre még nem tudjuk, de reméljük, hogy Yoshinori Ono ebben sem enged a negyvennyolcból!
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 23 napja

Nem olyan rossz játék ez, minden megvan benne, ami egy mai verekedős játékban. A grafika meg ezeknél a legkevésbé számít szerintem. Olyan, mint egy kezdetleges SF rész.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljamarco profiljaBotyi profiljaGargameth profilja