Hivatalos: a Gearbox kezében maradnak a Duke Nukem-jogok!

2015. augusztus 20.
2.0901
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Lezárult a május óta tartó pereskedés a Gearbox, az Interceptor és a 3D Realms között, így a felek látszólag békésen és nyugodtan, peren kívül tudtak megegyezni egymással a Duke Nukem jogairól.

Ennek megfelelően kiderült, hogy utóbbiak engedtek a nyomásnak, ezáltal a jövőben a Gearbox rendelkezik mindenről, ami a legendás hőshöz köthető, egyszóval tehát amennyiben ők nem mondják azt, hogy nem jöhet egy újabb játék, akkor addig mindenkinek, még az eredeti alkotóknak is vigyázzban kell állniuk.

A három csapat egyébiránt közleményben tudatta a rajongókkal, hogy mennyire örülnek az ügy rendeződésének, hiszen így végre mindenki visszatérhet a játékfejlesztéshez, így a 3D Realms maximális kapacitással a Bombshell elkészítésére koncentrál majd - lényegében egy női főhőssel ellátott Duke Nukem lesz -, míg a Gearbox reményeink szerint nekiláthat a Duke Nukem Forever folytatásának. Legalábbis majd egyszer...
4 hozzászólás

totyak

9 éve, 4 hónapja és 6 napja

Olyan mindegy, hogy kié a jog, új epizód biztosan lesz. Minőségileg kérdéses ugyan, hogy milyen, de jönni fog. Az elvakult rajongók meg így is, úgy is megveszik.

válasz erre

Imperator

9 éve, 4 hónapja és 6 napja

A DNF is a bukása ellenére számomra szórakoztató volt, bár a Gearbox ahhoz képest, hogy tud nagyon jó fps-eket csinálni, azért volt egy-két katasztrofális munkájuk.

válasz erre

Santonio

9 éve, 4 hónapja és 7 napja

A 3D Realmsnek sokkal jobban örültem volna. wtf smiley

válasz erre

kpal

9 éve, 4 hónapja és 7 napja

Ami jó azt kell folytatni ,de azonnal.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljatotyak profilja