Hivatalos trailer és roadmap érkezett a Call of Duty: Modern Warfare második szezonjához

2020. február 11.
6.3501
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Activision és az Infinity Ward formálisan is bemutatták a Call of Duty: Modern Warfare második szezonjához kapcsolódó kedvcsinálót, illetve a hozzá kapcsolódó roadmapot, így kiderült, hogy pontosan milyen tartalmakat és mikor szállítanak le az alkotáshoz.

Most már egészen biztos, hogy a mai napon minden platformra befut négy új pálya, a Rust és az Atlas Superstore a hagyományos multihoz, a Zhokov Boneyard a Gound War-hoz, a Bazaar pedig a Gunfight-hoz, de mellettük Ghost képében egy új operátorral, a Grau 5.56-os és a Striker 45-ös által egy-egy új fegyverrel, valamint két új játékmóddal is bővül a kínálat Gunfight Tournaments és CDL Playslit név alatt.

Ezen felül a szezonban később kapunk még legalább egy új többjátékos pályát (Khandor Hideout), két új operátort (Talon, Mace), új többjátékos mókákat (Infected Ground War, Gunfight Variats, NVG Reinforce) és legalább egy új fegyvert.

Nézd nagyban ezt a videót!



Call of Duty: Modern Warfare második szezonjához kapcsolódó kedvcsinálót, illetve a hozzá kapcsolódó roadmapot, így kiderült, hogy pontosan milyen tartalmakat és mikor szállítanak le az alkotáshoz.'>
3 hozzászólás

rDAVE

4 éve, 5 hónapja és 23 napja

Ronalddo írta:
Hát a tegnapi szivárgáshoz képest semmi új. mosolygó smiley
Persze, mert a weboldalról szivárgott ki szombaton az, amit ma akartak mutatni. röhögő smiley Nem csak a videó volt kint, de a roadmap és még néhány infó is.

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 5 hónapja és 23 napja

Hát a tegnapi szivárgáshoz képest semmi új. mosolygó smiley

válasz erre

rDAVE

4 éve, 5 hónapja és 23 napja

Háromból minimum két platformon error-ozni fog, meg kidobálni és akár kérdezgetni, hogy törlöd-e az accod. Így megy ez...

válasz erre
Call of Duty: Modern Warfare
16.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profiljaKisember001 profilja