Hivatalos: Sonic Forces és Shadow of the Colossus a márciusi PS Plus-ban

2020. február 26.
3.5931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Kora délután még egy pletykáról szólt a fáma, amiről hirtelenjében nem tudtuk, hogy mennyire érdemes komolyan venni, ám az ott állított PS Plus ingyen játékok valósnak bizonyultak - itt a hivatalos kínálat.

Ahogyan arra számítani lehetett a korábbi szivárgás alapján, tényleg a Shadow of the Colossus remake és a Sonic Forces került be az előfizetés mellé, mint ingyen játék, ahogyan az kiderült a Sony hivatalos megerősítéséből. A két alkotás március 3-ától lesznek letölthetőek ,és egészen április 6-áig tudjuk bezsákolni őket.

Talán mondanunk sem kell, hogy mennyire ütős ez az ajánlat, és nem feltétlenül csak a Shadow of the Colossus miatt, hiszen akik nyitottabbak valami új iránt, azok számára a Sonic Forces is egy őrülten jó időtöltés lesz.

4 hozzászólás

Patrik94

4 éve, 6 hónapja és 1 napja

Nem valami combos ajánlat ez szerintem.

válasz erre

Direktor

4 éve, 6 hónapja és 1 napja

Ingyen jó ez. Shadow of the Colossust már unalomig toltam, de a Sonic megér egy próbát.

válasz erre

Imperator

4 éve, 6 hónapja és 1 napja

Én végigtoltam az eredetit még ps2-n, amekkorkult játéknak számít, nekem annyira is volt csalódás. Viszont mindenképp belenézek a remake-be, hátha másképp állok hozzá és lehet tetszeni fog. mosolygó smiley

válasz erre

totyak

4 éve, 6 hónapja és 1 napja

Colossus még PS3-ról megvan, van egy aurája annak a játéknak. Ez a Sonic meg fura nekem, néztem gyorsan egy videót, kb. mintha nem is lehetne elakadni a játékban, csak nyomni előre. Aztán lehet csak a gamer volt ilyen profi.

válasz erre
Shadow of the Colossus (2018)
10.770 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja