Hivatalos: PC-re tart a Vanquish

2017. május 10.
4.6761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sega sorozatos teaser képei után néhány perccel ezelőtt végre hivatalossá vált, amit amúgy titkon mindenki sejtett: PC-re is megjelenhet a Platinum Games által készített Vanquish, méghozzá még május 25-én.

A kizárólag a Steam kínálatába felkerülő számítógépes port megszépült grafikával, rengeteg beállítási lehetőséggel, 4K felbontással és a digitális disztribúció teljes támogatottságával érkezik - achievementek, felhő alapú mentés, Big Picture mód, ranglisták és a többi -, méghozzá billentyűzet és egér támogatásával, angol és japán nyelvvel.

A Sega elmondta, hogy akik előrendelik a Steamen a játékot, azok egy speciális Digital Deluxe Edition-höz juthatnak hozzá, amihez járni fog egy 5 dalos zenei anyag, karakter és ellenség avatárok, egy művészeti könyv és exkluzív háttérképek is. Sőt mi több, aki megvette a szintén nemrégiben megjelent Bayoentta PC-s portját, az a Vanquish-t automatikusan 25 százalékkal olcsóbban szerezheti be magának.

Nézd nagyban ezt a videót!



Vanquish, méghozzá még május 25-én.'>
4 hozzászólás

Xelosz

7 éve, 5 hónapja és 26 napja

Tegnap jött ki! Hát mit mondjak jól sikerült az optimalizálás mosolygó smiley mit mondjak nekem megérte előrendelni imádtam anno konzolon és még új fegyük is vannak

válasz erre

Ronalddo

7 éve, 6 hónapja és 14 napja

Ez dobozosan kéne. Nem igazán szeretem mostanában a steamet.

válasz erre

totyak

7 éve, 6 hónapja és 14 napja

Nekem ez nagyon nem jön be, ettől függetlenül örülök, hogy jön, mert olyan ritka, hogy egy fejlesztő/kiadó cég belátja, akár évek múltán, hogy a konzol exkluzív játék elfér pc-n is. Nyilván a pénz motiválja őket, nem a játékosok öröme, de ez mellékes.

válasz erre

Mordorer

7 éve, 6 hónapja és 14 napja

Ohhyesssss!!!! mosolygó smiley

válasz erre
Vanquish
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljaBotyi profiljaKisember001 profiljamarco profiljatotyak profilja