Hivatalos: Nintendo Switch-re tart a Diablo III

2018. augusztus 17.
1.7461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a Blizzard alig pár hónappal ezelőtt kategorikusan tagadta, és őszintén szólva mi sem láttunk rá túl sok esélyt, azonban a tegnapi szivárgások után már egészen biztosak voltunk abban, hogy Nintendo Switch-re is beroboghat majd a Diablo III.

A hírt Reggie Fils-Aime, a Nintendo amerikai vezére, valamint Mike Morhaime, a Blizzard CEO-ja közösen jelentették be egy látványos és egyben humoros videó részeként, ami mellett megerősítést nyertek a korábban napvilágot látott részletek is.

A játék tehát Diablo III: The Eternal Collection név alatt jelenik meg Switch-re még az idén, az alapjáték mellett pedig a Reaper of Souls és a Rise of the Necromancer bővítményeket, illetve az eddig megjelent összes extra tartalmat felvonultatja.

Sőt mi több, a Joy-Con és a Pro Controller támogatással érkező alkotás a 4 fős kooperatív élmények mellett még Zeldás extrákat is kap, ezáltal egy Ganondorf páncélcsomagot, egy Cucco petet és Echoes of the Mask szárnyakat.

Nézd nagyban ezt a videót!





a tegnapi szivárgások után már egészen biztosak voltunk abban, hogy Nintendo Switch-re is beroboghat majd a Diablo III.'>
3 hozzászólás

Ronalddo

6 éve, 2 hónapja és 1 napja

Nem hittem volna hogy tényleg portolják! röhögő smiley

válasz erre

zender

6 éve, 2 hónapja és 1 napja

Hehe, ez megint jópofa videó lett! mosolygó smiley

válasz erre

Gólem

6 éve, 2 hónapja és 1 napja

A tegnapi hír után én már 100%-nak vettem. mosolygó smiley

válasz erre
Diablo III
5.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja