Hivatalos: jövő héten indul az évfordulós event és jön a Legendary Edition is

2018. május 15.
3.5611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy igazi információ cunamit zúdított ránk az éjszakai óránkban a Blizzard az Overwatch kapcsán, amiből megtudtuk, hogy igazak voltak a korábbi pletykák az idei évfordulós eventről, az esemény ugyanis jövő héten valóban megrendezésre kerül.
 

Az Overwatch Anniversary 2018 névre keresztelt rendezvény a tavalyihoz hasonlóan annyiból áll majd, hogy hoz a rajongóknak egy halom exkluzív skint, mozdulatot, táncot és egyebeket, de május 22-től újra elérhető lesz a korábban kiadott összes Brawl mód, sőt minden egyes szezonális tárgy, skin és egyéb apróság is.

Sőt mi több, az event igazán ünnepélyes jellegét az adja majd, hogy érkezik egy teljesen új Deathmatch pálya is az Overwatch-hoz, melyet Petra név alatt találhatunk meg benne jövő keddtől, amit nem sokkal később egy ingyenes hétvége is követ majd, lévén május 25. és május 29. között bárki szabadon kipróbálhatja a játékot.

Ha mindez nem lenne elég, a Blizzard bejelentette az Overwatch Legendary Edition-t, a játék legújabb speciális kiadását, mely kizárólag digitális formában lesz kapható, az alapjáték mellett pedig 15 extra skint tartalmaz, méghozzá Legendary, Epic és Origin kinézetek közül válogatva.


4 hozzászólás

WarriorAutobot

2 éve, 11 hónapja és 2 napja

zender írta:
Rohadt sok eventet csinálnak!
Nem, olyan sok nincs.
Van egy ami Summer Games néven fut (Olimiai esemény), utána a Halloween-i esemény (itt Halloween Terror néven fut), majd van a karácsonyi (Winter Wonderland) a kínai új év eseménye (Yera of the ... mindig változik annak függvényében milyen év van), az Overwatch-os esemény (Archive néven fut és mindig más múltbéli eseményt lehet újrajátszani PvE módban) és az utolsó az évfordulós esemény ami ugye most lesz.
Ez összesen 6 esemény ami kb. 3 hétig tartanak. Soknak tűnik, de amúgy gyorsan eltelik 1-2 esemény.

válasz erre

zender

2 éve, 11 hónapja és 2 napja

Rohadt sok eventet csinálnak!

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 11 hónapja és 2 napja

A tavalyi skinek közül csak 1 tetszett, de két másikat kaptam meg. A táncok nagyon királyak most azokra fogok rámenni, de mivel már egy ideje a sima cuccokat és a kék cuccokat duplikálja a rendszer így van elég pénzem megvenni azokat.

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 11 hónapja és 2 napja

Event event hátán. Már fel se tűnik ha épp bejelentenek egy újat.

válasz erre
Overwatch
6.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt