Hivatalos: jön Rambo a Mortal Kombat 11-be, be lett jelentve az Ultimate Edition is!

2020. október 08.
6.0431
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nagy dolgokat leplezett ma le a Ed Boon és úgy általánosságban a Netherrealm csapata, a korábbi pletykák pedig végül igaznak bizonyultak, hiszen DLC karakterként kerül be a gárdába Rambo - igen, jól olvastad, érkezik Rambo a harcosok közé.

Mindez a Mortal Kombat 11: Ultimate Edition keretein belül esedékes, ami november 17-én fog a tervek szerint berobogni. A játék mindenféle változata megjelenik újgenerációs konzolokra is, illetve akiknek már megvan a szoftver, azok bérmentve frissíthetnek next-genre is majd.

4K dinamikus felbontást, feljebb csavart vizualitást, gyorsabb töltési időket hoz az Ultimate Edition, illetve minden módon keresztül elérhetővé válik a cross-play - akár a mostani generációs és az újgenerációs platformok között is.

A Kombat Pack 2 részeként nemcsak a Sylvester Stallonéról mintázott Rambo robog be a csapatba, hanem mellette Rain, valamint a rajongók által régóta kérlelt Mileena is beszáll a buliba. Azt említettük már, hogy Rambót tényleg maga Stallone szinkronizálja?

Íme a trailer:

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

muki

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Ennyire fantáziátlan társaságot...

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Édes istenem...

válasz erre

Gólem

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Na ezek jó karakterek.

válasz erre
Mortal Kombat 11
10.919 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profiljakylx profiljatotyak profilja