Hivatalos: jön PS4-re és Switch-re a Castle Crashers Remastered

2019. március 19.
4.3901
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A korábbi pletykák beigazolódtak, a The Behemoth gyermeke, a Castle Crashers Remastered újabb platformokra fog ellátogatni, egészen konkrétan PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re.

A Remastered változat még 2015-ben landolt első körben Xbox One-on, ami ötször nagyobb textúrafelbontással kecsegtet, mint az eredeti verzió, 60FPS-sel fut, tartalmaz minden kiadott DLC-t, és egy vadonatúj minijátékkal is megspékelték az egészet, a Back Off Barbariannel.

Switch-en HD Rumble támogatással jön a játék, továbbá itt is lehetőség lesz a 4 fős lokális kooperatív módra, de az online móka sem marad ki. A PS4-es verzió "különlegessége", hogy az adott karakterünk jellegzetes színén fog világítani a DualShock 4.

Ezenfelül megtudtuk, hogy a The Behemoth már ügyködik egy új játékon, amire eddig csak titokzatosan Game 5 projektnéven utalgatnak, a tervek szerint erről még 2019-ben többet is megtudunk.
1 hozzászólás

VaPe

7 hónapja, 1 hete és 5 napja

Csodálatos játéknak néz ki.

válasz erre
Castle Crashers
3.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljatotyak profiljarDAVE profiljaImperator profiljaWickedSick profiljaRyutheStaR profiljaStarjumper profiljaGargameth profiljaMarduk profiljamarco profiljawazko profilja