Hivatalos: jön a Saints Row: The Third Remastered

2020. április 06.
7.1711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A napokban felbukkant Saints Row: The Third Remastered híre valósnak bizonyult, hiszen máris berobogott a hivatalos bejelentés a Volition játékának felújított változata kapcsán, ráadásképp kapásból egy trailer formájában ismerkedhetünk a projekttel.

Május 22-én szállingózik be közénk az újrakevert alkotás, természetesen PC, PS4 és Xbox One platformokra, a bejelentésként szolgáló előzetes pedig megfelelő módon prezentálja is számunkra, hogy milyen aspektusaiban turbózták fel a széria legjobbjának tartott epizódot.

Mit sem érne az egész, ha nem pakolnák mellé az összes DLC-t is, de szerencsére a kiegészítők sem maradnak ki, úgyhogy a teljes csomag vár ránk. Titkon azért reméljük, hogy az első két rész is erre a sorsra juthat, hiszen bár anno előszeretettel sütötte mindenki rá a sorozatra, hogy "GTA-klón", de azért valljuk be, a kezdeti epizódoknak is volt egy egyedi hangulata.

Nézd nagyban ezt a videót!



Saints Row: The Third Remastered híre valósnak bizonyult, hiszen máris berobogott a hivatalos bejelentés a Volition játékának felújított változata kapcsán, ráadásképp kapásból egy trailer formájában ismerkedhetünk a projekttel.'>
4 hozzászólás

Tommy

4 éve, 4 hónapja és 13 napja

Nem rossz, nem rossz, de egy új résznek sokkal jobban örülnék.

válasz erre

VaPe

4 éve, 4 hónapja és 14 napja

Egész jól fog kinézni.

válasz erre

Patrik94

4 éve, 4 hónapja és 14 napja

Nem lesz gyenge! meglepett smiley

válasz erre

Gólem

4 éve, 4 hónapja és 14 napja

Ó de jó lett a grafika! mosolygó smiley

válasz erre
Saints Row: The Third Remastered
11.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Tommy profiljaMonyo profilja