Hivatalos: ingyenes a GTA V, viszont nem árt sietni a beszerzéssel

2020. május 14.
10.1111
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ahogyan az várható volt, - és ahogy azt tegnap már megírtuk, hivatalosan is megerősítették, hogy az Epic Games Store következő ingyen játéka nem más, mint a GTA V, amelyet sokszor már aprópénzért dobálnak a játékosok után, de így is öröm, hogy bérmentve beszerezhető.

A hír írásának pillanatában haldokolnak az Epic szerverei, és borzasztóan nehéz elérni a felületet, viszont ha vártok egy kicsit, akkor egészen biztos, hogy le tudtok rá csapni. Persze aggodalomra semmi ok, hiszen egészen május 21-éig tart az akció, viszont amint eléritek a platformot, azon nyomban ugorjatok rá, hiszen kár lenne egy ilyen ajánlatról lemaradni.

Magát az alkotást talán senkinek nem kell bemutatni, az elmúlt években az eladási toplistákon mindig ott volt a Rockstar üdvöskéje, és a legnagyobb pénztermelőjükként szolgál a mai napig. Ha beszereznéd a szoftvert, KATTINTS IDE!
9 hozzászólás

totyak

4 hónapja, 2 hete és 3 napja

Őszintén szólva nem hittem, hogy tényleg a GTA lesz ingyenes. Jó, hogy 5-7 éves játék, de rendre az eladási listák elejében van, sokan veszik, sokan játszanak vele. Persze most még több embernek lehet elsózni a Shark Cardokat, de attól is tartok, hogy még jobban megszaporodnak a csalók. 3-4 free epic reg semmi időbe nem kerül és így nem kell féltenie a fiókját a Rockstar modijaitól. Az nem is zavar, ha pénzt csal valaki magának, de amikor mások játékát is tönkreteszi, az dühítő.

válasz erre

drift3r91

4 hónapja, 2 hete és 3 napja

Jó kis clickbait cim. Miaz hogy nem árt sietni? Az is behúzza akinek 8szor megvan és az is egyből akarja nem tud várni és csodálkoznak hogy le van halva a szerver. Én még nem húztam be, nincs is fennt az epic laucnher az elveim miatt, a könyvtárba MAJD hozzáadom, de messze van még 21. Addig se lépek fel terhelni a szerót, hadd játszanak a fortnite gyerekek rendesen

válasz erre

petrovicsz

4 hónapja, 2 hete és 3 napja

Megvan, de azért behúztam, hátha valahogy megkapom az egymillás bónuszt.

válasz erre

Direktor

4 hónapja, 2 hete és 3 napja

Bakker túl van terhelve a szerver órák óta!

válasz erre

Ronalddo

4 hónapja, 2 hete és 4 napja

Menjmááááááár!!!! Komolyan nem hittem hogy ezt meglépik. Rühellem az Epicet, a játék is megvan, de nehogy már ezen a platformon ne legyen. Remélem ez a GTA VI előszele!

válasz erre

VaPe

4 hónapja, 2 hete és 4 napja

Hát ez durva baszki. Nem akartam elhinni tegnap!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

4 hónapja, 2 hete és 4 napja

[Tiltott felhasználó!]

Xelosz

4 hónapja, 2 hete és 4 napja

Nekem már megvan steamen ettől függetlenül be fogom húzni.
Viszont az nevetséges, hogy aki pl epices gammel játszana most az nem tud mert be****tak a serverek...
Ugyan a fosnájtal nem játszok de nem irigylem őket se tuti ragelnek most kicsit...

válasz erre

rDAVE

4 hónapja, 2 hete és 4 napja

Annyira nem kell kapkodni sem, döglött a szerver. És még páran azt mondták mindenkinek megvan már, senkit nem érdekel az ingyen GTA...

válasz erre
Grand Theft Auto V
8.255 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljaGargameth profiljaTotosama profiljaMarduk profiljadarkomen profilja