Hivatalos információk jöttek a PlayStation VR2-ről, bejelentve a Horizon Call of the Wild című VR-játék

2022. január 05.
38.5781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nemrég, a CES 2022-n a Sony hivatalosan is bejelentette a PlayStation VR2-t, mint az új virtuális valóság headsetjének nevét - bár magát a headsetet még nem láthatjuk, a specifikációk és a részletek már kiderültek.

A PSVR2 egyetlen zsinórt használ majd, a hardver és a specifikációk terén is fejlesztéseket ígér. Támogatja majd a 4K és a HDR felbontást, a headset pedig OLED képernyővel büszkélkedhet, szemenként 2000×2040-es felbontással és 90/120Hz-es frissítési frekvenciával.

Megerősítették továbbá a 110 fokos FoV-ot, a foveated renderelést, az inside-out követést a headsetbe ágyazott integrált kamerákon keresztül, valamint a szemkövetést. Egy másik funkció, amit a Sony megerősített, a headsetben lévő visszajelzés egyetlen rezgőmotor segítségével, amely intelligens tapintási elemet ad hozzá, ezzel közelebb hozva a játékosokat a játékélményhez.

Az új PSVR2 kontrollerek, amelyeket először 2021 márciusában mutattak be, szintén új részleteket kaptak. Hivatalosan PlayStaton VR2 Sense kontrollereknek hívják őket, és a Sony azt ígéri, hogy a szemkövetéssel, a headsetben lévő rezgés-visszajelzéssel, a 3D-s hanggal és a Sense kontrollerek funkcióival a PSVR2 "hihetetlenül mély érzést fog kelteni az elmélyülésben".

A PSVR2 megjelenési dátumának árával kapcsolatos részleteket még nem erősítették meg. Közben a Sony bejelentette a Horizon Call of the Wildot is, amelyet a Guerrilla és a Firesprite Games közösen fejleszt, kizárólag PSVR2-re.

A játékról egyelőre kevés a részlet, de a leírás szerint egy egyedülálló új Horizon-élmény lesz, amelyet az alapoktól kezdve építettek fel, hogy teljes mértékben kihasználja a PlayStation VR2 headset hardveres képességeit és a PSVR2 Sense kontroller által nyújtott összes fejlesztést.

A játékosok egy teljesen új karakterrel játszanak majd, bár ismerős arcok - köztük a sorozat főszereplője, Aloy - is felbukkannak majd, néhány új karakterrel együtt.

Nézd nagyban ezt a videót!



7 hozzászólás

fighterlaci

2 éve, 6 hónapja és 2 napja

Már csak konzol kéne hozzá... röhögő smiley

válasz erre

muki

2 éve, 6 hónapja és 2 napja

Hát sok jót nem várok gyártás terén... röhögő smiley

válasz erre

VaPe

2 éve, 6 hónapja és 2 napja

Ez az intelligens tapintási elem igen jól hangzik!

válasz erre

zender

2 éve, 6 hónapja és 2 napja

Játék rohadt jó lesz, csak nem lehet majd kapni hozzá a szettet. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

2 éve, 6 hónapja és 2 napja

Uhh egy Horizon VR-ban biztos nagyon durca lesz! meglepett smiley

válasz erre

Direktor

2 éve, 6 hónapja és 2 napja

Nem tudom hogy fogják megoldani a VR2 gyártását, ha a PS5-ét se tudják...

válasz erre

Moby Dick

2 éve, 6 hónapja és 2 napja

Jól hangzik. Bár a játékból sokat nem mutattak.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
CES 2022
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profilja