Hivatalos: havas tematikával jön a Fortnite hetedik szezonja

2018. december 03.
10.0301
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Jó ideje zajlik a találgatás, hogy vajon milyen tematikával rukkolhat elő az Epic Games a Fortnite hetedik szezonjára, és most már hivatalosan is kijelenthetjük, hogy a következő évad a tél szellemiségében fog érkezni.

Bár egyelőre egy szerény kis tweeten túl semmi érdemlegeset nem tudtunk meg, csak annyit, hogy jeges kalandok várnak ránk az elkövetkezendő hónapokban, de talán feltételezhetjük, hogy a korábbi pletykák igaznak bizonyulnak, melyek szerint a Fortnite térképe hóba burkolódzik majd, netalántán még hóesést is kapunk.

A jelenlegi, hatodik szezon napokon belül véget ér, tehát ha minden a tervek szerint halad, akkor még a héten megtudjuk, hogy mit nyújt számunkra a következő idény. Az alábbi képen egyébként, ha megfigyelitek, akkor az ábrázolt karakter két "vállán" láthatunk éppen lesikló emberkéket, jelentheti ez azt, hogy valamilyen formában síelésre is lesz lehetőségünk?



Továbbá Geoff Keighley jóvoltából megtudtuk, hogy a The Game Awards 2018-on a szóban forgó battle royale is ott lesz, és természetesen várhatunk az Epic Games-től valamiféle bejelentést.


1 hozzászólás

Direktor

5 éve, 9 hónapja és 9 napja

Az aztán igen.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
TGA 2018
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaMonyo profiljamarco profilja