Hivatalos: free-to-play játékként folytatja útját a Destiny 2

2019. június 06.
6.1331
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bár idő előtt kiszivárgott, hogy a Destiny 2 teljes mértékben ingyenes játékként folytathatja, most a Bungie részéről megérkezett a megerősítés, miszerint az alapjáték innentől free-to-play modellben tengeti tovább mindennapjait.

Az első és egyik legfontosabb adalék: a Destiny 2 át lesz költöztetve a Battle.Netről a Steam felületére, illetve a Stadián is tiszteletét teszi, hovatovább a szolgáltatás egyik legnagyobb zászlóshajója lesz. Ha a Battle.neten megvettél minden DLC-t a Destiny 2-höz, aggodalomra semmi ok, a Steamen is megmaradnak a kiegészítők. Az ingyenes variáns a Destiny 2: New Light nevet viseli, és ugyanazon a napon debütál, amikor a Shadowkeep kiegészítő is.

Jön a cross-save funkció is, azaz egy karaktert tengethetünk minden platformon, még PS4-en is! A Shadowkeep DLC is prezentálva lett, amely szeptember 17-én robog be, és nem kellenek hozzá a korábbi expanziók. Valóban visszatérünk az első rész után a Holdra, tehát nosztalgiázhatunk majd egy keveset. Még friss raidet is hoz a Shadowkeep, a Black Gardent, mostanra pedig eltörölték az exkluzív kontent fogalmát, azaz minden platformra ugyanazok a tartalmak jönnek, ergo mindenki megkapja a vadonatúj Exotic fegyvereket, köztük egy íjat is - már persze ha kifarmoljuk.

Tulajdonképpen eddig csupa jó hír érkezett, miután a fejlesztőbrigád szakított az Activisionnel, így remélhetőleg valóban egy új éra indul a játék történetében, lévén most már egy ízig-vérig MMO-szerű üzleti modellt kapott a Destiny 2. Most pedig lessük meg a Shadowkeep kiegészítőhöz tartozó előzetest:

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

[Tiltott felhasználó!]

Hellblade

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

5t3v3nk3 írta:
Csak az alap free a DLC-k maradnak fizusak.. Azokban a van a tartalom..
Jó, de elég sokan megvették az alapot is, hogy később megvehessék a Dlc-t..

Én 20 at adtam a Legendary-ért, gondold el az hogy örül most aki 20 at adott az alapjátékért..

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

[Tiltott felhasználó!]

muki

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Biztos örömujjongásban tört ki a hír hallatán mindenki aki megvette!

válasz erre

Hellblade

1 hónapja, 1 hete és 5 napja

Hát, nincs sok beleszólásunk..

Egyébként a rendes is olyan mint egy free to play, sokmindent nem kell átvariálni hiszen már így is tömve van vásárlással..

válasz erre
Destiny 2
2.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljatotyak profiljababem profiljaPajti24 profiljawazko profiljamarco profiljaWickedSick profilja