Hivatalos: egyjátékos kampány nélkül jön a Call of Duty: Black Ops 4!

2018. május 17.
3.4401
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igaznak bizonyult az összes korábban kiszivárgott pletyka a Call of Duty: Black Ops 4-ről, ezáltal nemcsak azt tudtuk meg ma este, hogy lesz battle royale móka a játékban, hanem az is kiderült, hogy klasszikus egyjátékos kampány nélkül érkezik.

A sorozat egyik jellegzetességének számító filmszerű élményektől tehát idén a hagyományos formában búcsút inthetünk, nem lesz történet, ami továbbviszi a Black Ops mellékszálat, csak multiplayer és minden eddiginél változatosabb Zombies mókák várnak ránk a kisebb mini-sztorik mellett.

Mint megtudtuk, a Call of Duty: Black Ops 4-ben minden eddiginél nagyobb szerepet kapnak a Specialisták, ezáltal lényegesebbek lesznek a karakterek képességei és a kapcsolódó kihívások, melyeket rövid küldetések részeként fejleszthetünk. Ha kampány nélkül is várod a Call of Duty: Black Ops 4-et, a játék október 12-én érkezik majd PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.
7 hozzászólás

VaPe

5 hónapja, 1 hete és 6 napja

Előrendelés visszamondva.

válasz erre

drift3r91

5 hónapja, 1 hete és 6 napja

ezt már tudtuk, multi, zombi és battle royale lesz, illetve nem steamen lesz pc n hanem battle. neten sztem a csalók miatt lépték ezt meg. multi bo3 - falonfutás a br ről még semmi hir engem csak az érdekelne miért tart 4 évig akkor ha nincs single, mert az viszi a legjobban a pénzt meg időt.

válasz erre

Patrik94

5 hónapja, 1 hete és 6 napja

Na neeeeeeeee!!!!!!

válasz erre

fighterlaci

5 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ezzel be is verték a szöget a koporsóba. Bukó lesz.

válasz erre

totyak

5 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ez a legalja mindennek. Nem is tudják ezek mennyien csak a kampány miatt veszik a játékot. Mondjuk a warezt nullára redukálták ezzel a lépéssel.

válasz erre

Hellblade

5 hónapja, 1 hete és 6 napja

Kuka.Ezt leginkább dlc-ként tudnám elképzelni a 3 hoz..
De amilyen világot élünk lehet ez lesz a jövő,és majd jön a + fizetős kampány dlc!

válasz erre

marco

5 hónapja, 1 hete és 6 napja

Na neeeeeeeeeeee! Nálam itt akkor ennyi is volt a széria.

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 4
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljaWickedSick profiljaDav2377 profiljaMarduk profiljaHellblade profiljaLaci721 profiljamarco profiljagery1113 profiljaNeurotic profiljamovi profiljaYanez profilja