Hivatalos a Call of Duty: Modern Warfare Trilogy, már jövő héten érkezik!

2016. május 13.
4.2661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igazak voltak azok a pletykák, miszerint az Activision csapata egybecsomagolva is megjelenteti a Call of Duty-sorozat eddigi legsikeresebb mellékszálát, avagy a Modern Warfare szériát.

A csapat ugyanis ma délután bejelentette, hogy valóban érkezik a Call of Duty: Modern Warfare Trilogy, amelynek keretein belül az eredeti Modern Warfare, a Modern Warfare 2 - a Stimulus DLC-vel - és a Modern Warfare 3 kap helyet, méghozzá grafikai ráncfelvarrás nélkül.

A Call of Duty: Modern Warfare Trilogy egyébiránt PS3-ra és Xbox 360-ra jelenik majd meg, és csak 30 dollárt kér majd érte az Activision, a premierre pedig május 17-én számíthatunk - de a hírek szerint egyelőre csak Amerikában.

Hivatalos a Call of Duty: Modern Warfare Trilogy, már jövő héten érkezik! - 2. kép

4 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 7 hónapja és 10 napja

Ők is úgy vannak vele hogy évi egy új CoD kevés jöhet egy kollekció hátha megveszi valaki az egészet egybe. röhögő smiley
Én nem fogom már most megmondom. nyelvnyújtó smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 7 hónapja és 10 napja

A lehúzós ku*va anyjukat, csak 30 dollár. Az mai árfolyamon 8400Ft. Ha külön-külön megveszi valaki ezeket, állítom olcsóbban kijön, ha jól körülnéz. És csak előző generációra? Büdös volt nekik felhúzni kicsit a grafikát (nem mintha kedvelném az ilyen megoldásokat)?

válasz erre

VaPe

8 éve, 7 hónapja és 10 napja

Hoppá! meglepett smiley Én nem erre számítottam amikor arról volt szó hogy jön egy gyűjtemény. röhögő smiley Azért a nextgen is kap majd belőle vagy most mi van? röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

8 éve, 7 hónapja és 10 napja

Azta! meglepett smiley Előbb kap az előző konzolgeneráció CoD-ot idén mint a nextgen! mosolygó smiley

válasz erre
Call of Duty: Modern Warfare 2
3.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Tommy profiljaMonyo profilja