Hivatalos: 2023-ban jön az Alan Wake 2

2021. december 10.
49.9851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Alan Wake 2-et ma hajnalban jelentették be a The Game Awards 2021 keretein belül, ráaádsul kapásból egy nyúlfarknyi kedvcsináló formájában - a rövid teaser trailerben a címszereplő New York Cityben és az eredeti játék csendes-óceáni északnyugati részén is megjelenik.

A kérdéses előzetes egyébiránt megerősíti a 2023-as megjelenési dátumot, valamint hogy az Alan Wake 2 PlayStation 5-re, Xbox Series S / X konzolokra, valamint PC-re az Epic Games Store-on keresztül fog megjelenni.

A Remedy kreatív igazgatója, Sam Lake Geoff Keighley-nek a színpadon elmondta, hogy az Alan Wake 2 a stúdió első túlélőhorror játéka lesz, ami ellentétben áll az eredeti Alan Wake akcióközpontúságával. Lake a hivatalos PlayStation blogon közzétett bejegyzésében bővebben is kifejtette a projekt koncepcióját.

Nézd nagyban ezt a videót!



Alan Wake 2-et ma hajnalban jelentették be a The Game Awards 2021 keretein belül, ráaádsul kapásból egy nyúlfarknyi kedvcsináló formájában - a rövid teaser trailerben a címszereplő New York Cityben és az eredeti játék csendes-óceáni északnyugati részén is megjelenik.'>
5 hozzászólás

totyak

2 éve, 6 hónapja és 21 napja

Oké, egyik szemem sír, a másik nevet. Nem igazán tudom még, hogy náluk mit jelent a túlélő horror, az biztos, hogy az eredeti játékmenetet kedveltem. Nem véletlenül várom már régóta ezt a bejelentést.

válasz erre

VaPe

2 éve, 6 hónapja és 21 napja

Ohhh igen. mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

2 éve, 6 hónapja és 21 napja

YESSSS!!!!! Ma csak jó hírek vártak reggel. röhögő smiley

válasz erre

Moby Dick

2 éve, 6 hónapja és 21 napja

Uhh ez nagyon várós lesz.

válasz erre

muki

2 éve, 6 hónapja és 21 napja

Ez bizony jó kis videó volt.

válasz erre
Alan Wake 2
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
TGA 2021
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja