Hivatalos: 120 FPS-sel és visszafele kompatibilitással támad az Xbox Series X

2020. február 24.
4.3101
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Megtört a csend az Xbox Series X háza táján, ugyanis a Microsoft most hivatalos keretek között lerántotta a leplet az újgenerációs konzoljához kapcsolódó specifikációkról és részletekről.

12 teraflopról szól a fáma, megerősítették a RayTracing támogatást, valamint az úgynevezett Quick Resume funkciót is bemutatták, ami annyit tesz, hogy a konzol leállított állapotából egy pillanat alatt felébreszthetjük a gépet és folytathatjuk a játékot ott, ahol abbahagytuk. Ezenfelül megerősítették a visszafele kompatibilitást is minden korábbi konzollal, ergo Xbox-szal, Xbox 360-al és Xbox One-nal is menni fog a funkció.

Következő generációs SSD-t is hozzácsapnak a masinához, HDMI 2.1 támogatás sem marad ki, hovatovább a Dynamic Latency Input gondoskodik róla, hogy a kontroller sosem látott gyorsasággal reagáljon a gombnyomásainkra. 120 FPS-es támogatás is lesz, illetve AMD Zen 2 és RDNA 2 architektúrán alapszik a konzol.

Aztán újdonság még a Smart Delivery funkció, ami biztosítja, hogy minden játékot csak egyszer kelljen megvennünk, így ha például beruházunk a Halo Infinite-re Xbox One-on, akkor azt ugyanúgy megkapjuk Xbox Series X-re is, mindenféle extra költség nélkül. Szót ejtettek a Game Pass-ről is, amely most már biztos, hogy folytatja mostani útját, ergo a Microsoft által dédelgetett alkotások a megjelenés napján ott feszítenek majd a kínálatban.
lerántotta a leplet az újgenerációs konzoljához kapcsolódó specifikációkról és részletekről.'>
5 hozzászólás

Patrik94

4 éve, 5 hónapja és 9 napja

Azért ez nem hangzik olyan rosszul. Pláne ha sikerül megvalósítani.

válasz erre

VaPe

4 éve, 5 hónapja és 9 napja

Jól hangzik.

válasz erre

totyak

4 éve, 5 hónapja és 9 napja

A teljes visszafelé kompatibilitás és a Smart Delivery opció igazán jól hangzik. Az azért nem rossz, hogy One-on már megvan valami, akkor itt is meglesz. Visszafelé kompatibilitás klassz lenne, ha úgy működne, hogy beteszed a lemezt és le is játssza, nem store-ban kapnád meg.

válasz erre

Tommy

4 éve, 5 hónapja és 9 napja

Szép tervek... röhögő smiley

válasz erre

muki

4 éve, 5 hónapja és 9 napja

A 60fps se megy nekik most! röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profilja