Hitoshi Sakimoto világuralmi tervei

2008. május 21.
1.6981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Hitoshi Sakimoto egy hatalmas álmot dédelget régóta, de mostanáig nem álltak össze úgy a dolgok, hogy valóra váltsa őket.

Az úr sokak számára ismeretlen lehet névről, ám ha eláruljuk, hogy ő szerezte többek között a Final Fantasy XII fantasztikus track-jeit is, akkor sok tenyér csattan most a homlokokon. Megvan? Rendben, akkor haladjunk. Hitoshi-san egyike a legtermékenyebb nipponi kompózereknek, aki egy frissen megkötött szerződésnek köszönhetően végre szélesebb körökben is csillogtathatja tehetségét.

Sakimoto-san, idáig vezető útját fényesen tündöklő ékkövekkel szegélyezte, a referencia anyagában eddig több mint 150 produkció áll, melyek nagy része igazi műalkotás. Komponált videójáték soundtrack-eket, de számos anime zenéje is az ő elméjéből pattant ki. Nem most kezdte a pályafutását, a történet egészen 1988-ig nyúlik vissza az idősíkon. A hosszas munka termését nagyrészt a kicsiny sziget lakói élvezhették az elmúlt 20 esztendőben, ezen kíván változtatni a kompózer kiválóság.

Meg is állapodott egy bizonyos Four Bars Intertainment nevezetű céggel, akik segítenek hősünket világhírűvé tenni. Sakimoto uraság már most is egy élő legenda, ám szeretne szélesebb körű hallgatóságot toborozni magának világszerte, ebben lesz segítségére a Four Bars Intertainment. Bevallása szerint már nagyon várt a nemzetközi kiugrási lehetőségre és most végre elérni látszik célját.

A Four Bars Intertainment eddig nem kisebb zeneszerzőket képviselt, mint például Jason Hayes (World of Warcraft), Inon Zur (Fallout 3, Crysis), és Jack Wall (Myst sorozat). Most pedig Sakimoto uraság is csatlakozik ezen elit társulathoz, hogy megismertesse a világgal fantasztikus tehetségét. Szívesen halljuk őt nem japán produktumok dallamkovácsaként is, várjuk munkáit szeretettel, ahogy még sok ezren rajtunk kívül, szerte a nagyvilágban.

Kívánjuk, hogy mielőbb váljanak valóra régóta dédelgetett álmai és érje el a csillagos eget. Ahogy mi ismerjük, ez már csak egyetlen lépésre van Tőle. Nem okoz csalódás, abban biztosan vagyunk.
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Érkezik a Final Fantasy XII remake?

Érkezik a Final Fantasy XII remake?

legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja