Hitman: Sniper Challenge videó - 8 percnyi kacsavadászat a 47-es társaságában

2012. május 14.
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Square Enix a mai nappal ledöntötte az embargó falait, amiket a Hitman: Absolution kistestvére, a Hitman: Sniper Challenge köré vont, és a VG247 mindjárt közzé is tette saját, viszonylag hosszú videóját.

A mozgóképnek hála nem egészen 8 és fél percet tölthetünk el a felhőkarcolón állomásozó 47-es ügynök megtisztelő társaságában, mely által némi ízelítőt kapunk a mellékszál küldetéseinek hangulatából és persze összetételéből.

A Hitman: Sniper Challenge-re kizárólag azok tehetik rá a kezüket, akik előrendelik a Hitman: Absolutiont - legalábbis jelen állás szerint. A merénylős móka redeem kóddal konzolra május 15-től, azaz holnaptól, PC-re pedig augusztus 1-jétől (Steam) tölthetjük le, már amennyiben előrendeljük/előrendeltük a game-et.

Most, hogy ezt tisztáztuk, jöhet az a bizonyos videó. Jó étvágyat és sikeres vadászatot!

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
3 hozzászólás

Vendég

3 éve, 15 napja

De olvasnék egy tesztet róla...

válasz erre

Braddock

3 éve, 15 napja

Nagyon tetszik ez a videó!Amúgy is nagy sniperes vagyok így ez nem is kérdés!

válasz erre

DoubleW

3 éve, 15 napja

Király videó!Tetszik ez a sniper challenge!

válasz erre
Hitman: Sniper Challenge
nincs ár
kövesd a játékot!
utolsó 20 hsz
 
Chat kikapcs
teferenc profiljatotyak profiljarDAVE profiljamnorbi profiljaENCELADUS profiljakpal profiljamesterjani profiljamiertkellettaregbevezetes profiljabartok26 profiljaManiac profiljaTardief88 profiljamarco profiljaBenny Ray profiljaobeni profiljaindi1993 profiljaskywaker99 profiljabottini profiljajezzahun profiljaTuttu13 profilja5t3v3nk3 profiljaAngryKnight profiljapetike737 profiljaNeurotic profiljapofisropi159 profilja adambalonyi profiljaImperator profilja