Hitman: július 15-én jön a következő Elusive Target

2016. július 08.
3.2491
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az IO Interactive legfrissebb hírei szerint július 15-én, avagy jövő pénteken várható a Hitman soron következő Elusive Target-jének megjelenése a játék keretein belül, aki ezúttal egy igazán különleges célpont lesz.

A Sapienza pályán felbukkanó Dylan Narvaez ugyanis nem véletlenül hallgat a The Twin álnévre, hiszen valóban egy ikerpáros egyik tagja lesz, ezáltal nagyon oda kell majd figyelniük a rajongóknak arra, hogy az igazi célpontot, és ne hasonmását tegyék el láb alól.

Az új célpont érkezésével kapcsolatban egyébiránt a szokásos szabályok lesznek az érvényesek, ezáltal 72 óránk lesz majd arra, hogy elvégezzük a kitűzött feladatot, és ha egyszer elszúrtuk, akkor soha többet nem látjuk viszont Dylant.

Hitman: július 15-én jön a következő Elusive Target - 2. kép

Hitman soron következő Elusive Target-jének megjelenése a játék keretein belül, aki ezúttal egy igazán különleges célpont lesz.'>
2 hozzászólás

totyak

8 éve, 4 hónapja és 20 napja

Vajon, ha a hasonmás hal meg előbb, akkor fail, vagy ha az igazi ezt nem veszi észre, akkor lehet rá tovább vadászni? Amúgy ez nagyon ötletes, tetszik ez az iker megoldás.

válasz erre

kpal

8 éve, 4 hónapja és 20 napja

Szívatós lesz röhögő smiley

válasz erre
Hitman
4.590 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja