Hitman 2: Tűzoltó leszel s katona! Vadakat terelő juhász!

2018. augusztus 17.
1.4951
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az IO Interactive egy friss videó-sorozatot indított útnak a Hitman 2 kapcsán, melynek első epizódjából kiderül, hogy a Hitman 2-ben miként válhat belőlünk könyörtelen bérgyilkos, és milyen sok lehetőségünk nyílik az álruhák révén környezetünk kihasználására.

Ezért is vezettük fel József Attila egyik mindenki által ismert idézetével ezt a felvételt, hiszen a Hitman 2-ben egy-egy pályán tényleg bármi válhat belőlünk, szerelő, szakács vagy éppen egy autóverseny futamát leintő szaki, a lényeg ugyanis az lesz, hogy a lehető legprofibb módon beolvadjunk környezetünkbe a célszemély megközelítésének és likvidálásának érdekében.

Ha téged is érdekel a téma, és a beépülést, a lopakodást, az álruhák használatát és a csendes gyilkosságot az egyik legjobb dolognak tartod a Hitman 2-ben, akkor eszedbe se jusson kihagyni ezt a felvételt. Megjelenés november 13-án PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!



Hitman 2 kapcsán, melynek első epizódjából kiderül, hogy a Hitman 2-ben miként válhat belőlünk könyörtelen bérgyilkos, és milyen sok lehetőségünk nyílik az álruhák révén környezetünk kihasználására.'>
2 hozzászólás

Patrik94

6 éve, 1 hónapja és 5 napja

Kemény game, bejövős!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 1 hónapja és 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

Hitman 2
11.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja