Hitman 2: olyan dolog történik Sean Beannel, amire nem is számítanál

2019. május 01.
3.7131
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Talán még emlékeztek, hogy a Hitman 2 első Elusive Targetje Sean Bean volt, aki ugyebár arról híresült el színészi pályafutása során, hogy szinte minden karaktere elhalálozik a film/sorozat során.

Most viszont a Hitman 2 olyan dolgot tesz, amit még soha senki: feltámasztják a Sean Bean által játszott Elusive Targetet, Mark Fabát, azaz a The Undying néven ismert célpontot. Május 3-án érkezik Miamiba, majd egy hónapig, azaz június 3-áig fog ott téblábolni, és mint mindig, most is csak egy esélyünk lesz, ha elszúrjuk, nem fogjuk tudni levadászni.

Ezenfelül továbbá a Hitman 2 Miami Pack további finomságokat is szállított, többek között új küldetéseket és játékmódokat is. A pakk 15 dollárt kóstál, így ezt az összeget ki kell csengetnünk, ha ismét farkasszemet szeretnénk nézni Mark Fabával. Ha sikerül, akkor pedig egy Flash Grenade Robot nevű cucc üti a markunkat.

3 hozzászólás

havrillal

7 hónapja, 2 napja

Észak nem felejt...

válasz erre

Mordorer

7 hónapja, 2 napja

Tiszta South Park.

válasz erre

totyak

7 hónapja, 2 napja

Ezt sem tudtam, hogy ő minden szerepében meghal. Mondjuk emlékeim szerint többnyire negatív karaktereket játszik, azok meg hullani szoktak

válasz erre
Hitman 2
11.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja